Skocz do zawartości

chłodnica 320i cieknie - nie można załatać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja bym nie latal, tylko kupil nowa. TO Ci nic nie da. Po jakims czasie znow bedzie cieklo. To nie ma sensu tak samo jak spawanie glowicy nie ma sensu. Za duze Cisnienie w niej panuje.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

radzymińska na wysokości domu kultury na zaciszu!

znajdziesz bez problemu,musisz zjechac w tą uliczkę równoległą do radzymińskiej i jest tam duży szyld.polutują bez problemu,a jesli nie da rady wkłady nowe na miejscu!

numeru nie pamiętam ale znajdziesz bez problemu!

Opublikowano

Tez bede sie musial tam wybrac ;[. U mnie jest pekniecie na samej gorze. Jak dzwonilem to mowili ze robota ok/do 100pln, a jak nie wyjdzie to ew nowa chlodnica, nieorginalna.

Pytalem tez o wklady i powiedzieli, ze sie nie oplaca bo sa w porownywalnej cenie do nowej ;/, ale jakos mi to nie pasuje.

zaraz, jak mozesz to napisz co zrobili z twoja chlodniczka i czy rzeczywiscie nie wstawiaja wkladow.

Opublikowano

okazalo sie, ze wbrew czasrnym prognozom mechanika jakos przesadnie nie cieknie, wiec narazie temat odpuszczam. rzuc okiem na allegro - jest tam typ specjalizujacy sie w sprowadzaniu e30tek na czesci. ma sporo towaru, za chlodnice wola 100zl. wprawdzie narazie nic od niego nie kupilem, ale wczytalem sie w opinie na jego temat i facet sprawia wyjatkowo pozytywne wrazenie - chyba warto. linku ci nie podam, po prostu wbij w wyszukiwarce e30 - napewno na niego trafisz.

ja mam za to inny klopot - przestala hulac na beznynie. tak na amen. nie wiem czemu (moze dobilem do dna i zassal sie jakis syf) i nie bardzo wiem jak dojsc przyczyny. ze trzy razy ledwo ledwo zalapala, poburczala chwile i zgasla. skoro tak, to chyba nie pompa... nie wiem sam. napewno jest w wawie jakis guru co zjadl zeby na 30tkach - moze slyszales o kims takim?

Opublikowano

Niestety nie mam zadnych namiarow, jestem BMW newbie ;). Tutaj jest kilka polecanych warsztatow, ale pewnie juz to czytales.

Thx za info o chlodnicach. Popatrze, moze cos sie znajdzie.

A co do Twojego problemu z benzyna, to nic madrzejszego niz koledzy w odpowiedziach w Twoim topicu nie wymysle. Mozesz ew zajrzec i odlaczyc przewody i zmierzyc miernikiem/ 12vlotova zarowka czy podawane jest napiecie podczas krecenia. Przy okazji bedziesz mogl sprawdzic stan stykow, moze zasniedziale albo cus. Ale tak nagle padla ze to chyba malo prawdopodobne ;[

W kazdym razie zycze szybkiego rozwiazania problemu.