Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Dawno mnie nie było na forum. Po mojej 530d którą sprzedałem zanoszę sie z kupnem M5. I teraz kilka pytań na które odpowiedzi były już zapewne na forum. Czy warto kupić na 99 rok czy już lepiej dołożyć i wziąć np 2001 bo o ile pamiętam coś tam było z silnikiem. Jak wygląda koszt ze strony codziennej pomijam paliwo ale chętnie sie dowiem ile realnie pali. Dzięki za jakieś info jak szukać i czego się wystrzegać./..... I czy może zna ktoś to auto ? http://motoallegro.pl/bmw-m5-e39-400km-i1244690805.html

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano
Tak też myślę... A nie mam 60tys.... A inne pytanie a Alpina B10...... czy inne są elementy zawieszenia niz w 540? Co ją rózni tarcze, klocki itd? Czy warto się pchać w Alpinę?

Opublikowano

Mmmmmm ale bym zaminil moja 520 :P na takie cacko hehe...

Za ta kase napewno nie kupisz utrzymanej M'ki. Ja bym sie nie pakował w kupno bo jak ci sie zacznie psuc to wydasz 10k i auto i tak cie wyjdzie 50k

Opublikowano
Przeglądam rynek i nie ma co kupić.... Kurczę nie chce znowu 530d czy 525d a szukam tylko po lifcie... Pojezdziłem passatem W8 i chce mi się znowu benzyny. Więc z BMW tylko 540i ew Alpina bo jednak na ładną M5 jestem z krótki..... I tak myśle sobie .... A moze sie skusić na S6 i zdradzić markę :P

Opublikowano
na pewno nie dziala termometr zewnetrzny (+49,5) i cos sucho w baku wlasciciel ma:/ Masakra - kupuje ktos M5 a paliwo do sucha wyjezdza:/

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
Przeglądam rynek i nie ma co kupić.... Kurczę nie chce znowu 530d czy 525d a szukam tylko po lifcie... Pojezdziłem passatem W8 i chce mi się znowu benzyny. Więc z BMW tylko 540i ew Alpina bo jednak na ładną M5 jestem z krótki..... I tak myśle sobie .... A moze sie skusić na S6 i zdradzić markę :P

haha ja tak samo odrazu na allegro i mowie ciekawe po ile takie S'ki chodza ale moim zdaniem m5 owiele ladniejsze. Poczekaj cierpliwie :D jak chcesz to mgoe ci dac namiar do goscia ktory sprowadza z Belgi auta, sam od niego kupilem moja ktora ma pelna dokumentacje w ASO. Tylko ze jak chcesz na szybko no to napewno ci nie znajdzie :) musial bys troche poczekac :) A facet naprawde spoko :D ale niestety chyba fan audi bo jezdzi S5 ;]

Opublikowano
Jezdze do Francji po auta 11 lat. Do Belgii też od kilku. Ale kurcze nie można nic pod siebie trafić niestety to czego ja oczekuję od auta to żadne nie spełnia ha ha mówie oczywiście o rozsądnej cenie .... Cóż jak nic nie znajdę to kupie sobie ładną 520i ale E60 i już .... Silnik dno jak dla mnie ale bedę sie powoził ładnym autem ... Na pewno na nic sie nie podpalę ..... A ciekawe jestem z tą Alpiną czy ktoś wie jak z gratami do niej jakie róznice do serii

Opublikowano
no to juz pozniej kompromisy :D mi osobiscie e39 podoba sie bardziej niz e60 Nie wiem dlaczego... moze dlatego ze mnie na nie nie stac ? Ale watpie... :) ja bym wolal wypasione e39 niz mlodsze e60 ;]
Opublikowano
Ja to już sam nie wiem. Całe życie BMW ale z E34 to juz wyrosłem z e39 przed liftem też .... a Kurcze na 535d e 60 mnie nie stać i tak się miotam za czymś do 40k ale widze że jak sam się nie ruszę to nic nie kupię ... Zona męczy o X5 ehh i juz sam nie wiem nic ....ale chyba zaśmiecam forum przemysleniami .... Generalnie chciałem z tą Alpiną kogoś złapać .....

Opublikowano
Radzi radzi wiem ..... Też bym sobie zapodał ale w takiej kasie to co 4.4 i ma 2000 rok .... a 3.0d nie ma szans poniżej 50 a zima idzie .... :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Znam ludzi, ktorzy maja, ktorzy mieli...

Nie znam nikogo kto zaluje, kto zalowal...

:cool2:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik