Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

czy ktoś z Was ma u siebie zamontowane żarówki LED w Ringach? Chodzi mi o takie jak na poniższej aukcji i filmie.

Jak to wygląda na żywo? Warto coś takiego kupić czy to tylko zwykły element wiejskiego tuningu? :D

Pytam bo przepaliła mi się standardowa żarówka i przy okazji pomyślałem o tych LEDowych ;)

ALLEGRO:

http://moto.allegro.pl/led-bmw-e39-e53-e60-e61-e63-e64-e66-e87-wwa-marker-i1213240623.html

YOUTUBE:

Opublikowano

powiem Ci tak mialem takie u siebie myslalem ze bedzie super ale sie przeliczylem...wieczorem jak tylko auto bylo na postojowkach efekt byl super,gdy wlaczone byly swiatla dzienne juz ten efekt zanikl...za to w dzien wogole efektu nie ma...

po 3 tyg przepalila mi sie jedna z zarowek... wrocilem do standardowych gdzie efekt za dnia jest rownie dobry jak i w nocy...moze sa roznej mocy te zarowki teraz nie pamietam jakie ja mialem wtedy...pozdrawiam

Opublikowano

witam,

Używam takich od ponad roku, jestem zadowolony. Nie przepaliły się ani razu, polecam. Oczywiście, żałuję, że nie mają homologacji do jeżdżenia wyłącznie na nich w dzień, ale jako zamiennik zwykłej, żółtej żarówki są świetne. Obawiałem się, że mogą wywalać błędy, jak w przypadków LEDów do tablicy rejestracyjnej, ale te do ringów są bez zarzutu.

pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano
Czy przy zapalonych światłach mijanie LEDy nie zlewają się z xenonami? Tzn czy widać ten charakterystyczny ring jak to ma miejsce przy standardowych żarówkach...?
Opublikowano

chyba nie rozumiem pytania: ringi odstają od soczewki ksenona, więc nie zlewają się a drugi ring, ten od swiateł "długich", pozostaje pusty w środku, więc zlewania się nie widzę.

Marcin