Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

chcialbym zobaczyc na zywo trojke (najlepiej sedan) w kolorze Le Mans ?

Chetnie podjade w Warszawie - zlozylem zamowienie na czarna trojke, ale caly czas chodzi mi po glowie Le Mans (ladne zdjecie w katalogu) i mam jeszcze kilka dni na ewentualna zmiane koloru. Probki kolorow u dealerow niewiele mowia. Fotki na forach tez roznie pokazuja ten kolor.

Czy ktos ma Le Mans i chcialby dac namiar i pokazac?

Dziekuje / Pozdrawiam

Opublikowano
Zapraszam do mnie mieszkam w wawie mam e90 le mans piękną bezwypadek (nie na sprzedaż), m pak oczywiście :D
Opublikowano
Bierz Le Mans nawet sie nie zastanawiaj. Ten lakier robi na mnie duzo wieksze wrazenie niz saphire schwarz, pewnie dlatego ze rzadko mozna spotkac takie auto. Pamietaj tylko ze ten lakier wystepuje wylacznie w M-pakiecie.
Opublikowano
kolego zastanow sie jeszcze nad kolorem mystic blue ja mialem taka e90 325i z usa nie wiem czy u nas taki kolor wystepuje ale spytaj-po prostu przepiekny mienil sie na rozne odcienie błękitu.
Opublikowano
Le Mans jest kozacki. Nieoklepany i idealnie podkreśla linię e90/e91. A już w połaczenie ze skórą Oyster, kiedy przez szyby prześwitują jaśniutkie fotele to zwala z nóg :) W Inchcape jeździła taka właśnie w Premium Selection, widziałem na żywo i stwierdzam że jest na szczycie moich kompletacji kolorystycznych. Bierz LeMansa :cool2:

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano
Le Mans jest kozacki!Mnie w BMW podoba się czarny kolor i zawsze staram się takie mieć,ale ten niebieski jest strasznie ciekawy i pięknie pasuje do trójki.Już pare razy się z takim mijałem i troszkę zazdrości było u mnie;)
Kubica GO!
Opublikowano

Dziekuje. Jade dzis do Inchcape obejrzec ten kolor - wciaz maja te nowa trojke.

Dzieki Rufio za link do otomoto.

Opublikowano

Dzis bylem w BMW Inchcape w Warszawie - pelnia szczescia, bo obok siebie w dziale aut z "premium selection" staly tuz obok siebie dwie Trojki sedan, obie z pakietem M: czarny metalik i LeMans - obie sliczne, obie prosily: "mnie wybierz!"

Bardzo dlugo chodzilem dookola tych aut - jednak zostaje przy wyborze "black beauty" w pakietem M, czyli z czarnym wnetrzem z alcantara i z listwami alu lekko szlifowanymi. Bardzo, ale to bardzo podoba mi sie Le Mans - na pewno bede tez patrzyl na takie auta z lekka zazdroscia - bardzo dobrze dopasowany kolor do sportowego nadwozia, jednak nie zawsze chcialbym tak agresywnie sie prezentowac - czern ma w sobie cos z Tajemnicy i unikalny szyk.

Pakiet M i shadow line swietnie nadaja harmonie calej linii nadwozia, czego brakuje troche w wersjach podstawowych.

Teraz, ... aby do lutego !

Opublikowano

Biale bardzo ladne, no i rzeczywiscie bardzo modne, ...... zwlaszcza w Kijowie i w Moskwie, jesli chodzi o nasz kontynent.

Moda przyszla do USA chyba z krajow arabskich a z USA do nas. Bardzo podobaja mi sie biale SUVy, auta w stylu Evo X, czy Z4, jedynka BMW tez bedzie super. Im wieksze powierzchnie tym gorzej. Widzialem nowa piatke w bieli i nie bardzo mi to pasuje - taka "nadmuchana" jakas.

Widzialem tez w Hiszpanii, w pelnym sloncu, pod blekitnym niebem, bardzo ladna nowa 3ke w czerwieni. Tez ciekawa opcja. W Polsce jednak mamy tendencje to czarno-szarosci i malo odwagi, aby pojsc w kolory, czego sam jestem swietnym przykladem.....

Duzo wiecej barw widac w W.Brytanii, Holandii. Moze u nas boimy sie, ze kolor nie-czarny w koncu sie znudzi, lub, ze bedzie klopot z odsprzedaza auta.

Jest tez opinia, ze lakiery nie-metaliczne sa bardziej podatne na zarysowania - moze dlatego opor przed biela. Nasze drogi tez do czystych nie naleza i szybko pojawiaja sie na autach slady piasku i kamieni.

Pozdrawiam

Opublikowano

Biały w m-pakiecie wygląda super, zwłaszcza w kombi.

Czarny też jest trudny w utrzymaniu. Z doświadczenia wiem, że samochód z tym lakierem jest albo czysty, albo brudny. Nie ma koloru pośredniego ... :lol:

Pozdrawiam.

Opublikowano
Le Mans jest kozacki

Ja chcialem Le Mansa ale autko ktore bylo w tym kolorze mialo za duzo nalatane :(

Mnie w BMW podoba się czarny kolor

Taki trafilem i tez jest ok ale jak widze Le Mansa z jasnymi skorami to mnie nosi troche :wink:

Biały w m-pakiecie wygląda super, zwłaszcza w kombi.

Mi bialy pasuje jak chol..a do E92 M3 do tego czarny dach i jest kozak :)

Pzdr,Kwiatek

Opublikowano
przynajmniej od razu widac kiedy trzeba auto umyc :-)
Opublikowano
Niestety, czarny jest czysty przez kilka godzin po umyciu tylko. Ja zawsze widze na nim kurz, ale z biegiem czasu juz sie przyzwyczailem.

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
A jak z utrzymaniem czystosci na niebieskim ?

Co prawda nie mam buni niebieskiej ale niedawno zakupilem A200 turbo w podobnym kolorze do Le Mansa no moze troche ciemniejszym i jest o wiele latwiej utrzymac ja niz czarne diably :8)

Pzdr,Kwiatek

Opublikowano

Pytam niesmialo, bo ...... jednak zmienilem zamowienie z czarnego na Le Mans :D

Zakochalem sie w tym kolorze - caly czas chodzil mi po glowie.

Czarny jest piekny, ale czas ozywic troche polskie szare drogi.

No i niebieski bezpieczniejszy (a propos bialego to jeszcze bardziej jest bezpieczny = zauwazalny na drodze podobno).

Widzialem ostatnio zdjecie parkingu przed jakas duza firma - same szare i czarne auta. Zero koloru. Przypomniala mi sie ksiazka Michaela Ende dla mlodziezy (tego od Neverending Story) "Momo" o szarych agentach, ktorzy chodzili ubrani na szaro, palili szare cygara i jezdzili szarymi autami.

Pozdrawiam

Opublikowano

dopoki mam dwie nogi to manual :-)

Czarne i niebieskie E90 z M-Pakietem mozna zobaczyc w Inchcape w Warszawie - warto bo widok piekny i porownac mozna zanim sie wybierze.

pozdrawiam

Opublikowano

Powiem szczerze, że ja osobiście zakochałem się w E60 LCI w pełnym m-pakiecie w kolorze alpejskiej bieli, cud miód maliny :). Znajomy ma - wygląda autko super. I co jest fajne.. myjesz auto i go nie wycierasz :), nie widać zacieków :mrgreen:

Czarne jest piękne jak się umyje i nawoskuje :). Miałem e46 to zawsze błyszczało, ale kurz moment było widać. Ale co by nie mówić czarne to czarne :)

Jakby nie patrzeć najlepszym kolorem jest kolor srebny i pochodne odcienie. Osobiście jak dla mnie nudny, bo aut w tym kolorze jeździ do groma.

Niebieski jest też ładny - inny i mało spotykany :), widziałem e 91 w tym kolorze w m-pakiecie wyglądała pięknie i od razu zwróciła moją uwagę.

I ostatnio modny trend, zmiana koloru auta folią, także.. dzisiaj taki za tydzień inny :), można się bawić.

Pzdr i gratuluję auta :)