Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego, że jest to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich użytkowników:)

Nie wiem czy to dobry dział na zadanie tego pytania, więc jak by co to przepraszam...

Planuje zakupić BMW E36, rok 97 Compact, bądź Coupe silnik najlepiej 1.8l, do dyspozycji mam około 8-10tys.

I tutaj mam pare pytań:

- czy dostane w dobrym stanie takie BMW, za taką kase ?

- czy dobrym wyjściem było by założyć sekwencje do tego silnika ?

- jak trwałe są te silniki, mianowicie z jakim maksymalnym przebiegiem kupić ? ( Jestem młody, i nie chciał bym się pchać w różnego rodzaju remonty, z racji tego, że nie mam tyle kasy )

Opublikowano
Z racji tego, że jest to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich użytkowników:)

Nie wiem czy to dobry dział na zadanie tego pytania, więc jak by co to przepraszam...

Planuje zakupić BMW E36, rok 97 Compact, bądź Coupe silnik najlepiej 1.8l, do dyspozycji mam około 8-10tys.

I tutaj mam pare pytań:

- czy dostane w dobrym stanie takie BMW, za taką kase ?

- czy dobrym wyjściem było by założyć sekwencje do tego silnika ?

- jak trwałe są te silniki, mianowicie z jakim maksymalnym przebiegiem kupić ? ( Jestem młody, i nie chciał bym się pchać w różnego rodzaju remonty, z racji tego, że nie mam tyle kasy )

Witam nowego kolege na forum,osobiście poleciłbym na początek silnik 1.8i (116ps) na prawdę bezawaryjny,może nie jest to jakiś demon prędkości,ale spokojnie da się wyprzedzać!!! Za fundusze które posiadasz kupisz autko w dobrym stanie lecz będziesz musiał się na szukać,na przebieg nie patrz,tylko na stan autka!!!

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Józiu- zanim zapytasz - poszukaj! :search: Było n-razy..... Poświęć nieco swego czasu na przeszukanie zasobów tego forum :cool2:

ZAMYKAM

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.