Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem jak auto troche dlużej postoi to potem jak go zapalam to nie róno pracuje przez jakies 3-4 sek na komputerze nie ma zadnych bledów filtr paliwa wymienilem i nadal to samo jak pochodzi jest ok .ma przejechane 70000tys . paliwo tylko v-power diesel
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ON V-pawer ma tyle dodatków, że niszczy wtryski.

Bardzo ciekawe. Czy są na to jakieś dowody (choćby wielokrotne obserwacje)

Opublikowano
Witam mam taki problem jak auto troche dlużej postoi to potem jak go zapalam to nie róno pracuje przez jakies 3-4 sek na komputerze nie ma zadnych bledów filtr paliwa wymienilem i nadal to samo jak pochodzi jest ok .ma przejechane 70000tys . paliwo tylko v-power diesel

Ja miałem tak w 318i jak był problem z przepływomierzem. Może coś z elektroniką jest nie tak w aucie? Jakiś update softu?

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Cięzko go teraz zapalic jak dluzej postoi tak jak by paliwa nie dostawał wydaje mi sie ze to pompka paliwowa bo po zatym auto nawet zlego dymku nie pusci i chodzi bardzo dobrze.
Opublikowano
Cięzko go teraz zapalic jak dluzej postoi tak jak by paliwa nie dostawał wydaje mi sie ze to pompka paliwowa bo po zatym auto nawet zlego dymku nie pusci i chodzi bardzo dobrze.

bez przepływomierza chyba da się zapalić auto, ale jest strasznym mułem i troszke będzie kopcił.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Jest to tylko dobra rada i niczego nie zamierzam udowadniać ani do niczego przekonywać, gdyż są to moje doświadczenia warsztatowe oparte sprawdzaniem korekcji wtrysków na różnch paliwach oraz dodatkach dostępnych na polskim rynku.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jest to tylko dobra rada i niczego nie zamierzam udowadniać ani do niczego przekonywać, gdyż są to moje doświadczenia warsztatowe oparte sprawdzaniem korekcji wtrysków na różnch paliwach oraz dodatkach dostępnych na polskim rynku.

Mnie to wystarcza

• 3 miesiące temu...