Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Webasto w Twoim samochodzie jest tylko ewentualnie niekompletne tzn. dogrzewa tylko silnik a nie wnętrze pojazdu. Nie mam pojęcia co do rozbudowy uboższej wersji. pzdr
Opublikowano
W E60 nie ma takiego czegoś jak niekompletne webasto bez dogrzewania kabiny. Albo jest webasto albo nie ma, natomiast jest dodatkowa elektryczna grzałka na nagrzewnicy, która ogrzewa kabinę kiedy jeszcze silnik zimny. Pozdro
  • 5 lat później...
Opublikowano

Witam jestem na etapie kupna i montażu webasto do e60 530d z 2004r.

potrzebuję kilka informacji czy piecyki webasto różnią sie od siebie np parametrami ? bo wg producenta piecyk do mojego modelu 64126986229 a te używane na allegro które wygladaja identycznie mają najczęściej nr 64.12 9 111 339 -01 Będę szukał używki wiec różnie to może być.

I czy piecyk webasto po liftowy będzie pasował do przed lifta, podejrzewam że tak ale dla pewności zapytam :)

Jaka jest różnica między Thermo Top Z a Thermo Top Z/C ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam jestem na etapie kupna i montażu webasto do e60 530d z 2004r.

potrzebuję kilka informacji czy piecyki webasto różnią sie od siebie np parametrami ? bo wg producenta piecyk do mojego modelu 64126986229 a te używane na allegro które wygladaja identycznie mają najczęściej nr 64.12 9 111 339 -01 Będę szukał używki wiec różnie to może być.

I czy piecyk webasto po liftowy będzie pasował do przed lifta, podejrzewam że tak ale dla pewności zapytam :)

Jaka jest różnica między Thermo Top Z a Thermo Top Z/C ?

Tu znajdziesz trochę informacji na ten temat: viewtopic.php?f=73&t=172656&hilit=webasto&start=45

Opublikowano
thermo top Z to dogrzewacz bez pompki wody C to ogrzewanie postojowe najczęściej z pompką wody ale zdarza sie że też jej niema przy piecu bo jest w aucie w innym miejscu,piece Z,C, E są wszystkie identyczne, różnią sie tylko sterownikiem(dlatego inne nr na różnych piecach są)