Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich, proszę o opinie na temat poprawy nagłośnienia w BMW X6. Aktualnie mam zamontowany fabryczny zestaw 12 głośników (kod 676)
Opublikowano
To chyba bardziej pytanie do firm, które się tym profesjonalnie zajmują. Każdy subiektywnie podchodzi do jakości nagłośnienia - dla mnie np. wystarczy to co jest. Przy ingerencji i zmianach problem może pojawić przy programowaniu systemu i utracie farbycznej gwarancji.
Opublikowano

witam.

proponuje zamontowac Top Hi Fi z 16 glosnikami,sprawa o tyle uproszczona bo masz juz HiFi.

Logic z Equalizerem gra rewelacyjnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko pozostają profesjonalne firmy zajmujące się nagłośnieniem. Jeżeli masz autko na gwarancji to ją stracisz.

Ja mam u siebie High End Individual i mogę powiedzieć że brzmi poprawnie. Też myślę o poprawie na coś naprawdę high

Opublikowano
witam wszystkich, proszę o opinie na temat poprawy nagłośnienia w BMW X6. Aktualnie mam zamontowany fabryczny zestaw 12 głośników (kod 676)

Mam professional 16 głośników. Gra bardzo poprawnie. Brakowało mi jedynie basu więc dołożyłem wzmacniacz i subwoofer. Założenie tego zestawu nie wiązało się z ingerencją w elektronikę . Nie sądzę żeby miało to jakikolwiek wpływ na gwarancję .Robota wykonana oczywiście w zakładzie , który się zajmuje takimi rzeczami.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam. Mam malutkie pytanko. Czy ktoś jest w stanie napisać w których miejscach są położone głośniki w systemie 12sztuk? Liczę, liczę i wychodzi mi 10. No bo 2szt-kokpit na środku, 2szt-przy lusterkach, 2-szt- drzwi przednie, 4szt-drzwi tylne. Co pomijam? Pozdrawiam