Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni koledzy,jestem nowy i na wstępie witam serdecznie.

Noszę sie z zamiarem zakupu "trójeczki".Nie stać mnie na nową więc szukam używki i natknąłem się w salonie na E 91 318d 143KM z 2007r. o przebiegu 10.000 km. Sprzedawca mówi że jest to auto z centrali w Monahium. Stan wozu adekwatny do przebiegu,wyposażenie ponadstandardowe :jasna skóra,drewno,navi (chyba professional),bixenon i pare innych gadżetów + pół roku gwarancji. Cena tego cudeńka to 88.900 zł brutto do negocjacji, powiem szczerze że trochę się przypaliłem ale czy warto? Z jednej strony to BMW ładnie wyposażone z minimalnym przebiegiem ale rocznik nie daje mi spokoju.

Zwracam sie do Was z prośbą o opinie i czy to auto jest warte tych pieniędzy.

Z góry dziękuje za wyjaśnienia i pomoc w podjęciu decyzji

Opublikowano

Dni Otwarte BMW Premium Selection.

Zapraszamy 24-26 września.

Teraz dzięki ofercie BMW Premium Selection możesz stać się właścicielem swojego wymarzonego samochodu, bez nadwyrężania własnego portfela. W dniach 24-26 września będziesz mógł obejrzeć, dotknąć i przetestować samochody z oferty BMW Premium Selection. To kolekcja używanych samochodów w doskonałym stanie technicznym objętych programem serwisowym i gwarancyjnym BMW. BMW Premium Selection to najprostsza droga, by czerpać radość z jazdy.

Zalety programu BMW Premium Selection:

+ Okres gwarancyjny 24 miesiące

+ Sprawdzony stan techniczny

+ Udokumentowana historia pojazdu

+ Program assistance

+ BMW Kredyt i BMW Leasing

+ BMW Ubezpieczenia

+ Oferta odkupu dotychczasowego pojazdu

24-26 Września 2010 dni otwarte BMW Premium Selection. Odwiedź swojego najbliższego Dealera BMW:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla mnie zdecydowanie za drogo. Rok temu kupiłem w ten sam sposób 520d 2008r i udało mi się wtedy stargować 14000brutto, dlatego warto ostro negocjować. Poza tym BMW gwarantuje, że wszystkie auta z selekcji są bezwypadkowe, a jak ja wybierałem "piątkę" to kilka egz. wcale nie miało fabrycznej warstwy lakieru..... Dla mnie to trochę "pic na wodę" i sprzedaż normalnych aut po zawyżonych cenach pod egidą salonu BMW, z wydumaną historyjką typu auta zarządu bmw :) Ja wolę zdać się na swoją wiedzę i poszukać np sprowadzone, bezwypadkowe 318d za cenę o 25 tys niższą. Wybór należy do Ciebie!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.