Skocz do zawartości

Zerknijcie na to i powiedzcie jak to zrobic!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moze troche glupie ale mnie to intryguje i nie mialbym nic na przeciwko zeby sobie zrobic takie cos w mojej e38. 3 zdjecie w drugim rzedzie http://otomoto.pl/bmw-750-750-ial-C14626316.html

Mozna gdzies w niemczech lub gdziekolwiek kupic taki zestaw tv do tylu i czy jest jakis problem z zamontowaniem?? oraz w 750 powinny byc w standardzie z tylu przy nawiewie jakies wyjscia chyba na dvd u mnie jest zaslepione, mozna to jakos usprawnic?? pzdr

Opublikowano
Mozna gdzies w niemczech lub gdziekolwiek kupic taki zestaw tv do tylu

Pewnie, że można, ale takich jak Ty, którzy szukają rarytasów do swojej e38 jest pełno. No i nie ukrywajmy, że trzeba mieć wieeeelkie szczęście, żeby dorwać tylny tunel z tv i odtwarzaczem vhs. Prędzej właśnie takie auto znajdziesz z tym wyposażeniem niż samą tą część :cry: Ale mimo to życzę powodzenia w poszukiwaniach :8)

A z tyłu powinno być wejście AV (in out), przycisk Tv (do przełączania programów) i przycisk do faxu. Jeżeli tego nie masz, to wszystko da się dołożyć. Pamiętaj bmw możesz zawsze doposażyć :D Ale powiem Ci szczerze, że aż mi się nie chce wierzyć, że w 750 miałbyś same zaślepki :(