Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema!

Mam problem z mocą beemy chodzi o to że gdy się rozpędza jak jest zimny silnik to na każdym biegu od obrotów 2,5tys w góre coś dziwnie świszcze gdzieś obok kierownicy to samo jest jak już się rozgrzeje tylko że miedzy 2,5 a 3tys obroty, a razem z tym wolniej się rozpędza i na każdym biegu "osiąga" mniejsze prędkości. Niestety sprawdzić tego nie mogę bo jak stoi w miejscu to wtedy tego nie ma. Stało się to po tym jak wyjechałem z korku na trasę i po jakimś czasie usłyszałem owy świst. Spotkał się ktoś z was może z czymś takim??Jeśli tak to proszę o jakieś info co to może być ile to może kosztować.Beta ma już wprawdzie 11lat i domyślam, się że może naprawa trochę kosztować ale jak ktoś by wiedział ile naprawa takiego czegoś może kosztować to bym był spokojniejszy(warto przygotować wcześniej kasę :) ). Samochód dopiero w poniedziałek zobaczy mechanik ale jeżeli jest to coś co sam mogę naprawić to chciałbym spróbować to zrobić.

Edytowane przez latek243
Opublikowano
Kolego, nie dajesz nam szans. Wszyscy jasnowidze siedzą przed telewizorami i czekają na walkę Pudziana :wink: Napisz chociaż, jaki masz silnik.
  • 3 tygodnie później...