Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
... Dobrze, że dołączyli pesetę...

A w którym miejscu?

Ostatnio wymieniałem bezpiecznik od zapalniczki. Co prawda skrzynkę mam po przeciwnej stronie niż Wy, ale bez długich szczypiec i tak się nie obeszło. :mrgreen:

Przy pierwszej próbie jeden bezpiecznik mi spadł, ale łatwo go odnalazłem. Wydaje się, że spadające bezpieczniki nie mają tam gdzie zginąć.

Bezpiecznik spalił mi się, bo powstało zwarcie w gniazdku. Rozleciała mi się wtyczka od ładowarki. Kawałki wpadły do środka. Teraz sprawdzam każdą wtyczkę, zanim ją wcisnę. :wink:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano
Sczypce do bezpiecznikow sa obok bezpiecznikow po lewej stronie, jest tam dla nich miejsce, jak dam rade wstawie ci potem foto. Byc moze poprzedni wlasciciel ci zgubil.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki Madey1992! :)

Najprawdopodobniej ktoś już "tam był" przede mną, bo wiele czasu spędziłem na analizowaniu rozmieszczeń bezpieczników i żadne szczypce w oczy mi się nie rzuciły.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
konkurs na spostrzegawczosc. na jednym obrazku sa szczypce, na drugim brak :)

No to u mnie na pewno ich nie ma. Ale to żadna strata, bo niewielki z nich pożytek.

Dzięki za fotki! :)

Edytowane przez Wioletta

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, czy zdarzyła się komuś sytuacja, że tylna wycieraczka nie działała z winy bezpiecznika czy to jednak będzie silniczek? Jeżeli tak to który nr bezpiecznika? Dodam, że spryskiwacz działa działa bez zarzutu.
  • 1 rok później...
Opublikowano
Naprawde podjechales do aso zeby ci wymienili bezpiecznik? To trzeba byc naprawde... zeby samemu tego nie zrobic nawet dla samego siebie.

A ja doskonale rozumiem kolegę ! Pierdo*ę swój honor :D , meczenie się z wymianą, dochodzenie,który bezpiecznik "padł",który ma numer.i gdzie się znajduje. A jak jeszcze nie ma "szczypiec" w komplecie, to już kompletna kicha. Z takie pieniądze, to mogę jeździć do codziennie :D Z tego, co czytalem na forum, to trudność wymiany bezpiecznika jest równoznaczna z wystąpieniem o rentę inwalidzką po całej tej operacji wymiany :D :D

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
Sczypce do bezpiecznikow sa obok bezpiecznikow po lewej stronie, jest tam dla nich miejsce, jak dam rade wstawie ci potem foto. Byc moze poprzedni wlasciciel ci zgubil.

Tak z ciekawości poproszę o fotę. Ja tych szczypiec nie znalazłem, a przydałyby się.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)