Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
Oni to mają w d...

A dlaczego mają? Bo taki dostali przykład.

Jak dla mnie to winne jest to cale bezstresowe wychowanie :mrgreen:

Kiedys bylo proste nabroiles, [zerknij do regulaminu!] drugi raz sie ostro zastanowiles :twisted:

Jasne :duh:

Myślę, że jeszcze lepiej byłoby w dyby i do lochu.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Jasne :duh:

Myślę, że jeszcze lepiej byłoby w dyby i do lochu.

Może nie dokonca ale sam w zyciu oberwalem 3 razy, ale niezle numery zrobilem wtedy :twisted:

Ale jak patrze na znajomych i ich bezstresowe wychowanie, brak manta, brak kar itp

to mnie sciska, podejscie moze i zdrowe ale czy wychodzi na dobre? Pewnie zalezy od dziecka :wink:

Ja co prawda mam taka opinie po tym jak widze znajomych i ich dzieci a dokladniej ich traktowanie rodzicow :duh:

Wiadomo bicie to nie sposob ale ten loch, to nie glupi pomysł :norty:

Ja tam sie do nikogo nie wtracam,kazdy ma sposób na wychowanie potomstwa i to indywidualna sprawa :wink:

[zerknij do regulaminu!]

Przepraszam, obiecuje poprawe :wink:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

• Członkowie klubu
Opublikowano

Nie myl podstawowych błędów w wychowaniu dziecka z przyzwoleniem na jego bicie :?

w ogóle nie rozumiem o czym dyskusja - jak można stosować kary cielesne? :duh:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Ale kazdy z czegos bierze przyklady Jak dla mnie to winne jest to cale bezstresowe wychowanie :mrgreen:

ja podejde do tego z innej strony - sporo osob z pokolenia syrenek i trabantow ma swobodne podjescie do jazdy po spozyciu. tyle, ze w czasach syrenek i trampkow, samochodow nie bylo tyle co teraz i nie jezdzily z takimi predkosciami, wiec byc moze wtedy faktycznie moglo to byc zabawne, dzis juz niestety nieaktualne. jesli ktos mlody widzi, ze wujek, tata czy dziadek robia sobie jaja z tego ze jezdzili nawaleni, to skutek moze byc j.w.