Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

kilka dni temu stałem się posiadaczem kolejnego BMW, tym razem e46 330i Touring.

Chciałbym nowe tablice włożyć w forumowe ramki aby zrobić sesje zdjęciową na forum i aby inni forumowicze spotkani na mieście wiedzieli że to ziomek z forum.

Wiem też że ramki można dostać po zapisaniu się do BMW Klub Polska jednak ze względów ekonomicznych jest to trochę nieopłacalne pod koniec roku :)

Być może ma ktoś na zbyciu takie ramki, chętnie odkupie.

Myślę że na tyle związałem się z tym forum że na nie zasługuje :)

pozdro

Seba

Opublikowano

Chyba nie ma czegoś takiego jak forumowe ramki.

Tobie pewnie chodzi o ramki klubowe - te, które właśnie dostaje się po zapisaniu do klubu. Wątpię, żeby ktokolwiek chciał je sprzedać. Tym bardziej, że nie będąc członkiem klubu, nie jesteś upoważniony do używania "barw" klubowych.

Opublikowano

No to trochę dziwne podejście, bo chyba bycie w Klubie BMW nie polega na posiadaniu ramek tylko na namacalnych przywilejach z tym związanych (zniżki, zloty i inne udogodnienia). Natomiast ramki to element bardziej reklamowy, na który wpływ w moim samochodzie mam tylko ja.

Zarówno za czasów VWZONE jak i później bmw-sp... nikt z tego nie robił takiego problemu.

No ale skoro tu jest inaczej to przykro mi bardzo...

Opublikowano

Spoko spoko, ja wogóle mogłem się lepiej nie wypowiadać, w końcu sam też nie należę do klubu i może niepotrzebnie się tu wtrącam. Chwilę cierpliwości i pewnie któryś z modów zajmie oficjalne stanowisko, jak to jest z tymi ramkami.

A moje posty mozna spokojnie skasować, nie chcę mieszać w sprawie mnie niedotyczącej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na chwilę obecną nie ma czegoś takiego jak ramki forumowe, choć słyszałem o takim projekcie.

Ramki są, razem z naklejkami na szybę, znakiem rozpoznawczym że auto należy do klubowicza BKP. A przynależność do klubu daje również inne profity :wink: , np zniżki.

Jeśli chcesz przystąpić do klubu, zachęcam do wysłania wniosku już pod koniec tego roku (o ile będzie dostępny formularz na 2011 rok) wtedy wykorzystasz efektywniej roczną składkę.

Temat zamykam, jeśli masz pytania o członkostwo, zapraszam na PW.

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.