Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem bmw e46 320d touring 2003r. Wszystko było by dobrze gdyby nie mały mankament, otóż nie mogę włączyć radia, lewy przycisk nie reaguje. Komputer normalnie się włącza wyświetla mi wszystko komputer działa ale na tym koniec, nawet jak wsadzam płytę to nie startuje ona, zauważyłem iz w bagażniku jest zmieniarka lecz bez tej kieszonki na płyty czy to moze być powodem?a jesli nie to to CO? Bardzo proszę was o pomoc

Pozdrawiam

Edytowane przez kacper_WLN
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tuner radiowy masz zamocowany w tylnym lewym błotniku i tam szukaj przyczyny, może jakaś kostka nie styka albo moze ktoś coś rozbierał i zapomniał podłączyć, w desce nic nie rozbieraj, tu masz tylko sam wyświetlacz, wszystkie sterowniki i wzmacniacz audio masz z tyłu auta.
Opublikowano
hmmm wszystko posprawdzałem i na moje (amatorskie) oko jest ok!. mam tak od góry czarna płaską kostkę w którą od dołu wchodzą 3 kabelki i od prawej strony jeden czarny, potem DVD i pod nim zmieniarkę bez kieszeni. I dalej nic nie działa. Nawet płyty cd nie chodzą :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy mryga Ci chociaż diodka na czytniku dvd od navi ?
Opublikowano
już wszystko Ok, postanowiłem sprawdzić bezpieczniki bo na pierwszy rzut oka było ok żaden nie popalony ale po wyciągnięciu i ponownym włożeniu wszytko gra:-)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie zakładając nowego tematu.

Dostałem model niemal całkiem rozebrany. Jedyne co został to wyświetlacz 16:9 CD i wiązka :/

Zauważyłem że są 3 modele tunerów: philips business rds, bm24, bm54.

1. Czy każdy z nich ma obsługę z kierownicy i czy nadaje się do 16:9?

2. Czy potrzebny jest jakiś wzmacniacz?