Skocz do zawartości

Jak skonfigurowac telefon iPhone 4 bo nie dziala???

ultimate_driving

Rekomendowane odpowiedzi

Zatem po rozmowie telefonicznej ze specjalistą w Rumii (Kruk dzięki za szybką odpowiedź), okazuje się, że jeśli na pokładzie auta znajduje się fabryczna instalacja (BT, słuchawka w podłokietniku oraz miejsce na włożenie karty SIM) wtedy NIE ma możliwości sparowania innego telefonu. Co Wy na to?

Ja na to: przecież napisałem Ci to wcześniej :!: :!: :!:

a nie można usunąć, przypadkiem przez NCS'a tej opcji z wyposażenia auta ? Fakt, że nie będzie działać słuchawka, ale jeśli używamy telefonu zewnętrznego lub kilku telefonów zdecydowanie częściej, lub tylko jego to chyba warto ?
Radość sprawia, że serce przyśpiesza

Zatem po rozmowie telefonicznej ze specjalistą w Rumii (Kruk dzięki za szybką odpowiedź), okazuje się, że jeśli na pokładzie auta znajduje się fabryczna instalacja (BT, słuchawka w podłokietniku oraz miejsce na włożenie karty SIM) wtedy NIE ma możliwości sparowania innego telefonu. Co Wy na to?

Ja na to: przecież napisałem Ci to wcześniej :!: :!: :!:

faktycznie, przepraszam, ostatnio chodzę roztargniony ;)

W ustawieniach.Zaznaczasz Bluetooth jako włączony przechodzisz do zakładki telefon i klikasz dodaj.

nie ma u mnie takiej opcji w Idrive.Po wejsciu w zakladke telefon,pisze ze nie ma zadnego w zasiegu i iDrive jest nieaktywny.

Mam zaznaczyc bluetooth wlaczony w telefonie,czy jak?Lopatologicznie prosze :D

Zacznie wyszukiwać i jak się znajdą podajesz hasło w telefonie a po chwili poprosi Cię o to samo w Idrive...

wlasnie o to chodzi,ze sie nie szukaja ;)

Mialem wczesniej tego Iphone-a sparowanego z X5 i bylo idealnie.Teraz jakas kicha :cry: