Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie mam pytanie jak moge sprawdzic (gdzie) temperature silnika w e61 530d 2004r
Opublikowano

w ukrytym menu jesli chcesz znac dokladna w cyferkach, jesli taka "na oko" to po kreskach na obrotalce :wink:

najlepiej sobie zapamietac jaka temp jest przy danej kresce i potem mniej lub wiecej bedziesz wiedzial dokladniej

Opublikowano
w ukrytym menu jesli chcesz znac dokladna w cyferkach, jesli taka "na oko" to po kreskach na obrotalce :wink:

najlepiej sobie zapamietac jaka temp jest przy danej kresce i potem mniej lub wiecej bedziesz wiedzial dokladniej

irko a gdzie jest to ukryte menu ? :P

Opublikowano
poszukajcie na forum to znajdziecie, trzeba dluzej przycisnac przycisk przebiegu kilometrow o ile pamietam w pozycji radio/poducha i powinno sie pojawic, tzn na pewno sie pojawi tylko nie wiem ktore, sa dwa takie menu, jedno do kasowania inspekcji a drugie do roznych odczytow, na forum jest to dokladnie opisane a ja juz dokladnie nie pamietam i nie chce wprowadzac w blad co, kiedy i na jak dlugo wcisnac ;-)
Opublikowano

Witam niestety przyciskalem przycisk na liczniku i nie pokazalo tem.

czy ktos ma jakis inny pomysl lub wie jak to sprawdzić

pozdrawiam

Opublikowano
to nie jest tak, ze pokaze ci odrazu temp :) tam trzeba bardziej zanurkowac chyba, ze to zrobiles wedlug instrukcji i sie nie pokazala to znowu byloby dziwne