Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
heh ja tam sie wole bujac 5km/h po osiedlu, szcegolnie jak odrazu wyjade z myjki i mam wypolerowane fele... hehe :mrgreen:

pieknie odbijaja sie w nich usmiechy tych lasek ktore to wczesniej machaly do Kyou :norty:

Czyli tak: prędkość auta jest wprost proporcjonalna do okresu jaki minął od ostatniego mycia. Umyłeś auto 5 godzin temu, jedziesz 5kmph, 24 godz. jedziesz 24 kmph, a po pięciu czy sześciu dniach jedziesz na autostradę, łapiesz "materiał" na maskę i jazda na myjnie :]

:modlitwa:

dostaniesz nobla za to odkrycie hehe :cool2:

http://img246.imageshack.us/img246/8982/podpisbkpyo6.jpg

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

najgorsze sa tylko 'komary' czyli golfowce lub astry. zawsze sie taki chce scigac, a pozniej biedny wacha zapach spalonej etyliny 98...

Nie jestem pewien czy z taką łatwością dałbyś radę Astrze GSI - jeśli wogóle byś dał :wink:

Opublikowano
Hehe co prawda to prawda, Miałem GSI 3 lata :norty:
Opublikowano
Nie wiem czy respekt dla niektórych beemek na drodze jest powodem do dumy. Otóż bierze się to ze stereotypów (a bardzo często i z faktów moi drodzy). Marka budzi respekt, przeciętny kierowca myśli sobie : "nie będę się mu narażał, zapewne jakiś idiota albo diler" albo "dam sobie spokój, wyskoczy jakiś dres z kumplami i spalą mi dom". Czy to jest fajne? Dodatkowo marki bmw się często nie lubi, bo albo jest wyśmiewana z powodu stereotypów, albo z tego powodu, że wielu (szczególnie gównażeria pragnąca budować swój groźny image) chce ją mieć a nie może sobie na to pozwolić i przez zazdrość nie nawidzi właściciela. To też jest fajne? Blachary z totalnego dna społecznego machające w kierunki auta z nadzieją na dobrą zabawę też są powodem do dumy? Dla mnie to wszystko jest jedną wielką wadą, dlatego w dobie kiedy można sobie pozwolić na większość starszych aut co raz częściej wybiera się inne modele.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Nie wiem czy respekt dla niektórych beemek na drodze jest powodem do dumy.
Nie jest. BMW nie ma się dla tzw. "respektu" ale z powodu wielu innych plusów jakie to auto oferuje.

[...] Czy to jest fajne? [...] To też jest fajne? [...] też są powodem do dumy?
Niestety przedstawiasz tylko jedną stronę medalu. To wszystko o czym piszesz nie jest fajne, natomiast w BMW jest masa innych rzeczy które normalny człowiek bardziej ceni niż to że jakaś "blachara" będzie miała ochotę na niego polecieć.

W przyszłości bardzo proszę bez takich prowokacji na tym forum.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Admin, gdyby auta ze stajni BMW nie posiadały swoich plusów to nigdy by mnie tutaj nie było. Jeśli zinterpretowałeś to jako prowokacje to inforumuję Cię, że chciałem wywołać pewien stan refleksji, bo po przeczytaniu kilku stron w tym temacie miałem wrażenie, że wszyscy są zgorszeni stawianiem ich ulubionej marki w złym świetle, ale jednocześnie są zadowoleni z tych wszystkich rzeczy, które zdołałem wypisać, które jednocześnie powodują, że ta marka jest właśnie tak a nie inaczej postrzegana. Dla przykładu nie można jednocześnie cieszyć się z respektu na drodze, który spowodowany jest stereotypem bandyty za kierownicą BMW, a z drugiej czuć się zgorszony przez fakt, że tak się jest postrzeganym. To błędne koło. Według mnie jeśli ktoś sie wypowiada na taki trudny dla sympatyków BMW temat to powinien zająć wyraźnie stanowisko, bo w tej kwestii pomiędzy czarnym, a białym nie ma już żadnych kolorów. Pozdro.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
boli mnie to bardzo ze jestesmy tak odbierani, ze sie tak u nas w kraju przyjelo, ze w bmw jezdza sami lysi,dresiarze, z glosnikow dudni techno, ale nie kazdy taki jest, ja jestem lysy ale ni nosze dresu i nie slucham techno, nie jezdze tez jak poparzony, widzialem bardzo duzo ludzi starszych w bmw i nikt z nich nie byl takim oszolomem i jezdzili normalnie, widocznie doceniaja piekno tej marki, komfort i niezawodnosc, dlatego jeszcze raz podkreslam ze mnie to boli je jest juz taka opinia wyrobiona ze w bmw jedza tylko idioci, polmozgi ktorzy jezdza jak wariaci