Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi jest przyjemniej i sie do tego przyznaje jak sobie stoje i do mnie macha jakaś fajna laska niż miała by nie machać lub machać do kogoś obok, mi to rybka czy to jakaś blachara czy nie, i tak mam swoją niuńke od 6 lat i jestem jej wierny jak pies .

ej no to gratuluje. ladny kawalek czasu, ja tez jestem wierny... :twisted: tez jestem staly w uczuciach. tylko kobiety sie zmieniaja :mrgreen:

http://img246.imageshack.us/img246/8982/podpisbkpyo6.jpg

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Do Pandy, Suzuki Wagon, Tico czy Pumpo nikt nie macha.

Może i ktoś macha ale z dołączonymi wyrazami współczucia i pożałowania :mrgreen:

Bayerische Motoren Werke http://img482.imageshack.us/img482/7716/bmwsmiley9vq.gif
Opublikowano

trzeba sie wbic na jakis zlot czy spot suzuki wagon i tico. pewnie maja wesolo :))

- drift wycieraczka po szybie

- palenie gumy w bagazniku

- jak upchnac to ticasa kierowce,zone,trojke dzieci,tesciowa i psa na czas

- 0-100 km/h na raty oraz

- bicie rekordu predkosci!!

poprzedni nalezy do 'wscieklego' Zdziska 115km/h!

Opublikowano (edytowane)

ja byś coś wiedział o jakimś zlocie ticasów to pisz - jedziemy na bank :clap:

tylko pewnie by nas nie wpuścili, bo by myśleli że jakieś Tico w bagażniku ukrywamy albo ze dwa :mrgreen:

potem by w gazetach pisali: "Przemytnicy! Ukryli Tico w Bemce!"

Edytowane przez MLX
Bayerische Motoren Werke http://img482.imageshack.us/img482/7716/bmwsmiley9vq.gif
Opublikowano

Apropo samochodów o alternatywnym designie:

Oto jest kierunek, w którym zmierza stylistyka...

http://www.cardesignnews.com/news/2002/021012tokyo-nissan/

Wagon, Panda, Tico i 3/4 nowych aut mimo że mogły by mieć 300 KM pod maską, mimo że połowa z nich mnie wciąga bez problemu (mam tylko 318i), nie chce tego bo głupio wygląda. Ja jestem wzrokowcem. Jak coś wygląda fajnie to prawdopodobnie jest fajne. BMW wygląda fajnie i jest fajne, więc algorytm działa ;)

Opublikowano
trzeba sie wbic na jakis zlot czy spot suzuki wagon i tico. pewnie maja wesolo :))

:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Moje uznanie dla tego Pana!!! O mało nie spadłam z fotela. :cool2: :cool2: :cool2: :mrgreen:

Opublikowano
potem by w gazetach pisali: "Przemytnicy! Ukryli Tico w Bemce!"

Napewno interia była by pierwsza.

"Przemytnicy" oraz "Beemka" napisali by tagami H1 żeby google lepiej zindexowały :D

Opublikowano

Moje uznanie dla tego Pana!!! O mało nie spadłam z fotela.

gosziu cale szczescie ze w domu przed kompem a nie podczas jazdy...

no a apropo machania. jakbys mnie spotkala na miescie chyba pomachasz prawda? :mrgreen:

Opublikowano
Jak tylko będę wiedziała, żę to Ty :) Obcym facetom nie macham :D :mrgreen: :nienie:

ja juz nie obcy :))

a poznasz mnie napewno. po tym ze to ja zaczne machac do Ciebie :mrgreen:

• Moderatorzy
Opublikowano

Naśmiewanie się z kogoś tylko dlatego że jeździ Tico? Trudno się potem dziwić że kierowcy BMW mają opinię chamów i prostaków... :naughty:

Jeśli Ciebie zawsze było stać na BMW to gratuluję, ale nie każdy w Polsce może sobie pozwolić na taki samochód, więc proszę się w przyszłości zastanowić przed napisaniem takiego postu...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Dziś wpuściłem Pande i jeszcze jakieś coś, generalnie jak sie zatrzymuje żeby wpuścić ludzie jakoś nieufnie wjeżdżają i zawsze mrygają jak wjadą :)

Fajnie jest jak się chce zmienić pas, większość ludzi bez problemu wpuszcza, a Beemki zawsze (pewnie większość to forumowicze, hehe).

Ja mam doskonałe porównanie zachowania innych kierowców gdy jadę Seicento od mojej Małgosi. Zapomnij, żeby Ci ktoś zjechał z lewego pasa, będą się wlekli 80tką a ja muszę potem przez takiego tumana znów rozpędzać się do 120 przez 10 minut :)

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak jest. Musiałem kilka razy jechać Puntem, którego jeszcze nie sprzedałem. Zero kultury na drodze, każdy cie ignoruje. Jade bmw jest kultura. Ja ludzi wpuszczam, jak zwykle i oni mnie.

Co do naśmiewania sie z innych aut i ich ceny.

W cenie Pandy można mieć E46, Tico kosztuje tyle co moje bmw, wnioski nasuwają się same (pewnie dlatego od 2 miesięcy ani jedna osoba nie chciała ode mnie punta kupić).

Każdy samochód ma swoje przeznaczenie, my się tu śmiejemy nie z samochodów jako takich (choć też wyglądają śmiesznie, przynajmniej dla mnie, są ludzie którzy mogą twierdzić że Nissan Cube wygląda jak dragster) ale z tych którzy na siłe chcą z mikrowanów robić sportowy samochód (stąd słowa kolegi o tych driftach wycieraczkowych) i udowadniać że jest najlepszy... i to tyle :)

Opublikowano
Naśmiewanie się z kogoś tylko dlatego że jeździ Tico? Trudno się potem dziwić że kierowcy BMW mają opinię chamów i prostaków...

Jeśli Ciebie zawsze było stać na BMW to gratuluję, ale nie każdy w Polsce może sobie pozwolić na taki samochód, więc proszę się w przyszłości zastanowić przed napisaniem takiego postu...

Drogi Adminie, swoja wypowiedz przemyslalem i byla (co podkreslam) w formie zartu. Dowcipną i wesołą odpowiedzią na chamski post w forum interii:

BMW - marka dla chamów

Zdzichu /26.09.2005 11:41/ Gdyby zrobiono statystyczne zestawienie, wyszłoby na pewno, że kierowcy BMW to chamy, którzy wszystkich innych na drodze mają za nic. Od kilku tygodni specjalnie przyglądam się zachowaniu kierujących BMW, żeby tę opinię potwierdzić albo jej zaprzeczyć. Na razie - czy to w mieście, czy na trasie - nie spotkałem ANI JEDNEGO BMW, którego kierowca jechałby kulturalnie i spokojnie. Standard to agresywne manewry bez kierunkowskazów, prędkość ok. 120 km/h w mieście (poza miastem - trudno powiedzieć, na oko nie mniej niż 150, nawet na wąskich, jednojezdniowych drogach w obszarze zabudowanym), wpychanie się na chama, ryzykowne wyprzedzanie. To nie jest przypadek - żadna inna marka nie ma tak zasłużenie fatalnego wizerunku. Widocznie BMW przyciąga prostaków, karki, nuworyszy, a nie kupują tych aut normalni, spokojni, myślący ludzie.

wszyscy go widzielismy, ale dla podkreslenia sytuacji specjalnie i z pelna premedytacja go cytuje.

Nie kazdego stac na BMW to fakt, ale nie kazdy keirowca BMW jest taka osoba jak w wypowiedz "Zdziska".

• Moderatorzy
Opublikowano

Drogi Beunique :wink:

Wiem doskonale że to był żart. Natomiast osoby postronne, wchodzące na to forum rzadko lub po raz pierwszy, zwłaszcza jeśli nie są związane z marką BMW, mogą odnieść inne wrażenie. W ten sposób stereotyp kierowcy BMW jako człowieka chamskiego i nieodpowiedzialnego na drodze nie zniknie.

Inna sprawa, że wypowiedź Zdzicha jest niemal na pewno prowokacją (i to udaną jak widać :wink: ) jakich na różnych portalach jest niesamowicie dużo. Ja nawet nie zaglądam do komentarzy np. na Onecie bo to strata czasu...

Pozdrawiam

Admin

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja nawet nie zaglądam do komentarzy np. na Onecie bo to strata czasu...

Hehehe, komentarze na onecie. :modlitwa: Jak je sporadycznie czytam to dochodze do wniosku, że internet faktycznie powinien być reglamentowany i mieć tak z 50% mniejszą ilość użytkowników. Niestety niektóre posty nawet na tym forum są poniżej krytyki /chyba niektórzy niedorośli jeszcze albo młodzieńcza fantazja im się udziela/ i nawet żart powinien mieć jakiś poziom. W końcu to forum BMW. ;)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Ja nawet nie zaglądam do komentarzy np. na Onecie bo to strata czasu...

Hehehe, komentarze na onecie. :modlitwa:

No i 3/4 z nich zaczyna się - "bo u nas w Stanach" :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Hehehe, komentarze na onecie. Jak je sporadycznie czytam to dochodze do wniosku, że internet faktycznie powinien być reglamentowany i mieć tak z 50% mniejszą ilość użytkowników. Niestety niektóre posty nawet na tym forum są poniżej krytyki /chyba niektórzy niedorośli jeszcze albo młodzieńcza fantazja im się udziela/ i nawet żart powinien mieć jakiś poziom. W końcu to forum BMW.

to do mnie??

Ludzie! zadnemu nie dogodzisz. Moze zalozcie nowe forum i fundacje opieki nad Ticami...

wg mnie koniec tematu, bo tylko nastepuje rozlam w klanie :mad2:

Opublikowano (edytowane)

Ja nie wiem w czym jest problem :? , troche żartów z Ticasów - jeszcze nikomu nie zaszkodziło :norty: (oczywiście to nie musi być Tico - ale każde inne auto). I przynajmiej nikt z nas nie napisał że właściciele tych auto to chamy, karki i bezmuzgowcy czy "nuworyszy" :wink: itp, tylko kulturalne żarty :cool2:

Myśle że niema problemu :dance: peace

Edytowane przez MLX
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to do mnie??

A gdzieś tam widzisz, że piszę do Ciebie? Dotyczyło to ogólnie tego wątku ale nie tylko tego tylko wypowiedzi wielu userów na forum.

Ludzie! zadnemu nie dogodzisz. Moze zalozcie nowe forum i fundacje opieki nad Ticami...

A co 'dogadzanie' ma wspólnego z brakiem kultury na drodze i wobec innych?

BTW: Gdyby wszyscy jeżdzili BMW to istnienie takiego klubu było by bez sensu, zresztą co raz częściej odnosze wrażenie że i tak o wiele za dużo BMW trafia w ręce ludzi kompletnie nieodpowiedzialnych. /patrz link z interii/

Pozdrawiam.

Opublikowano
/patrz link z interii/

to chyba nie najlepsze źródło informacji - bez obrazy :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
/patrz link z interii/

to chyba nie najlepsze źródło informacji - bez obrazy :8)

Jakiej informacji? Wystarczy że prawdą jest to: nawalony palant w BMW uciekał i staranował radiowóz. :duh: Nieważne kto by to napisał, onet, interia czy wp. Z tydzień temu był link jak inny debil tak uciekał że w końcu spadł z mostu na tory oczywiście też w BMW i też nawalony. Dlaczego nie słysze takich 2-3 newsów miesięcznie o kierowcach Mercedesów czy Audi? Pewnie nie dlatego że interia uwzieła się na BMW.

Jeszcze z mojego podwórka przynajmniej trzy z pięciu kupionych u mnie na wiosce BMW /te co znam bo przybyło więcej/ w przeciągu ostatnich 4 miesięcy już zdążyło zaliczyć przynajmniej po jednym poważnym dzwonie. Przypadek?!

Opublikowano
Dlaczego nie słysze takich 2-3 newsów miesięcznie o kierowcach Mercedesów czy Audi?

Bo to stereotyp: BMW jeżdżą dresy i wariaci. A kiedyś to był mafijny wóz itd.

Tak samo jak teza, że blondynki są głupie.

Wiadomo - mogą zdarzyć się takie przypadki, ale na pewno nie można zastosować tego do ogółu, chociaż i tak będą ludzie, którzy będą twierdzili że te stereotypy to prawda i już. Ja tu bym nie ubolewał nad istnieniem takich dziwacznych "przesądów", tylko nad inteligencją ludzi, którzy w nie wierzą.

Pamiętajcie - to nie samochód wybiera swojego właściciela.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dlaczego nie słysze takich 2-3 newsów miesięcznie o kierowcach Mercedesów czy Audi?

Bo to stereotyp: BMW jeżdżą dresy i wariaci. A kiedyś to był mafijny wóz itd.

Tak samo jak teza, że blondynki są głupie.

Bez przesady, gdyby takie zdarzenia miały miejsce z udziałem dowolnych marek to pewie pojawiły by się na którymś z portali. Taranowanie radiowozu albo zdemolowania aut na całej ulicy i 'skok' z mostu na tory to przypadki jakich Bond by się nie powstydził. :D

Pamiętajcie - to nie samochód wybiera swojego właściciela.

Co ty powiesz. :norty:

Popatrz pare stron wstecz na posta o 'blacharach' :twisted2:

Pozdrawiam.