Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeszcze parę takich artykułów i naprawdę stanę się nienormalnym, niespokojnym i niemyślącym nuworyszem. :D

PS

To ostatnie podoba mi się najbardziej.

A mnie sie podobało :cool2:

To jak z tym kawałem, jak to zrobić sałatke z buraka :D :mrgreen:

Mam poczucie humoru :cool2:

Tylko czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co autor miał na myśli nazywając mnie nuworyszem? :?

Opublikowano

inaczej by pisal gdyby sam mial Bete

jak sie wlecze Tico 40 zwykle po lewym Pasie to tez 120km wydaje sie byc dla niego predkoscia nad dzwiekowa :)) ehehhe

a ja wpuszczam kierowcow :)

dzis np wpuscilem z bocznej jakas Toyotke rav fakt ze siedziala w niej blond pieknosc i slicznie sie usmiechala :) tylko ciekawe czy do mnie czy do Bejcy heheh :)

http://img246.imageshack.us/img246/8982/podpisbkpyo6.jpg

Opublikowano

Ja mam w dupie takie opinie...

Jakbym mial sie przejmowac, ze jakis zakompleksiony frajerzyna, ktoremu nic sie w zyciu nie udalo ocenia mnie jako dorobkiewicza, tylko dlatego ze mam Bumke to bym musial zostac przy karcie miejskiej.

Dla mnie najwazniejsze jest zeby jezdzic zgodnie z wlasnym sumieniem.

Jedyne co mnie wkurza, ze zawsze na interii wielkimi Wolami Pisza BMW, jakby to bylo najwazniejsze z calego tego artykulu.

:mad2: :mad2:

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano
Jedyne co mnie wkurza, ze zawsze na interii wielkimi Wolami Pisza BMW, jakby to bylo najwazniejsze z calego tego artykulu.

:mad2: :mad2:

Pewnie "naczelnemu" Interii żona przyprawiła rogi z jakimś kierowcą BMW. :wink:

Pozdrawiam

Gomes

Opublikowano
Redakcja dostała Tico sport 0.7L rozwiercone do 0.75L, pare litrów paliwa i pewnie dlatego krytykują BMW.

chyba widzialem takiego wscieklego Tico hehe...

no ale co poradzic. stereotyp to stereotyp...

Opublikowano
mnie raz po mocnym szarzowaniu po ulicach zatrzymalo 6 nieoznakowanych samochodow z CBŚ
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
nuworysz - nowobogacki, dorobkiewicz

Dzięki Gomes :cool2:

Popatrz, popatrz....

Ciekawych rzeczy sie człowiek o sobie dowiaduje.... :doh:

Opublikowano
Jestem z mafii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wszyscy z Beemek to jedna wielka mafijna rodzina :mrgreen: , hehe

Bayerische Motoren Werke http://img482.imageshack.us/img482/7716/bmwsmiley9vq.gif
Opublikowano
a ja wpuszczam kierowcow :)

dzis np wpuscilem z bocznej jakas Toyotke rav fakt ze siedziala w niej blond pieknosc i slicznie sie usmiechala :) tylko ciekawe czy do mnie czy do Bejcy heheh :)

ja tez czesto wpuszczam kierowcow, przepuszczam pieszych na przejsciach i robie mase innych milych rzeczy :) czasami wychodza smieszne sytuacje w stylu: "ja nie pojade pierwszy niech pan jedzie" oczywiscie pokazujac gestami, albo "ja poczekam jeszcze przed przejsciem, prosze jechac"

ogolnie to dobre uczynki szybko sie "zwracaja", raz dziennie kogos gdzies wpuszcze i prawie zawsze ktos mnie gdzies wpusci :)

pozdrawiam wszystkich milych kierowcow...

BMW - Bo Mozesz Wiecej...
Opublikowano

spoko kulas - niezależnie od tego czym sie jeździ - właśnie tak należy robić - ja też wpuszczam i mnie wpuszczają... a jak nie chcą, to się w końcu wpycham - tak jak inni i nie sądzę, że ma na to wpływ czym jeźdżę - poprostu - takie jest życie wśród ludzi.... a złość piękności szkodzi :wink:

P.S.

fajne laski na pasach przepuszczam obowiązkowo :norty:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

Co do fajnych lasek :)

Zanim kupiłem swojego śmigacza, kilka oglądałem. Raz pamiętam umówiłem się z jakimś typem... no i się przejechaliśmy, gość pokazywał jak chodzi etc.. no i stoimy na światłach. Idzie jakaś blachara macha nam. Wtedy zapadła decyzja że na 100% będzie to czarne E36. Może nie koniecznie egzeplarz w którym siedziałem ze względu na stan, ale już wiedziałem oco chodzi :)

Jeździłem Puntem, było normalnie, żadnych takich akcji. Teraz jak stoje na światłach i idą jakieś niunie, nie żadko się zdarza że mi machają łapkami a ja im odmryguje :) Coś te autka mają w sobie :)

Co do wpuszczania :)

Dziś wpuściłem Pande i jeszcze jakieś coś, generalnie jak sie zatrzymuje żeby wpuścić ludzie jakoś nieufnie wjeżdżają i zawsze mrygają jak wjadą :)

Fajnie jest jak się chce zmienić pas, większość ludzi bez problemu wpuszcza, a Beemki zawsze (pewnie większość to forumowicze, hehe).

Opublikowano

Może to co napisze bedzie tylko moją opinią, ale nie mogłam się powstrzymać.

Idzie jakaś blachara macha nam. Wtedy zapadła decyzja że na 100% będzie to czarne E36.

:duh:

Pięknie, poprostu pięknie. Decyzja co do auta podjęta bo jakaś "blachara" wam pomachała? Te laski już raczej tak mają w zwyczaju, że machają do kolesi siedzących w fajnych furach.

Jeździłem Puntem, było normalnie, żadnych takich akcji. Teraz jak stoje na światłach i idą jakieś niunie, nie żadko się zdarza że mi machają łapkami a ja im odmryguje

:norty:

Pytanko. A co na to Twoja panna. Nie namawia Cię na powrót do punciaka? :P

Coś te autka mają w sobie

:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Jedyne chyba zdanie przez Ciebie tutaj napisane pod którym jestem w stanie podpisać sie wszystkimi czterema kończynami.

Pozatym pozdrawiam i błagam nie pisz już takich tekstów bo mnie kładą na łopatki :nienie:

Opublikowano
Coś te autka mają w sobie

heheheh maja, maja :)) mnie :))

no ale fakt faktem, jak zostawiam bejce pod domem to moge i na srodku podworka, to gospodarz sie jeszcze nizej ukloni :norty:

najgorsze sa tylko 'komary' czyli golfowce lub astry. zawsze sie taki chce scigac, a pozniej biedny wacha zapach spalonej etyliny 98...

a co do lasek. to bejca moze i pomaga w wyrwaniu, lecz na 100% w utrzymaniu heh :cool2:

Opublikowano
Pozatym pozdrawiam i błagam nie pisz już takich tekstów bo mnie kładą na łopatki

to wstawaj :))

a Gosia jakim Z3 jezdzi hmmm? od dawna?

Opublikowano

Dziś wpuściłem Pande i jeszcze jakieś coś, generalnie jak sie zatrzymuje żeby wpuścić ludzie jakoś nieufnie wjeżdżają i zawsze mrygają jak wjadą :)

respekt czyją :8) , hehe

Fajnie jest jak się chce zmienić pas, większość ludzi bez problemu wpuszcza, a Beemki zawsze (pewnie większość to forumowicze, hehe).

Ja może nie zawsze wszystkich wpuszczam, choć jak mogę to czemu nie. Ale bemki częściej - jakaś taka solidarność BMW :mrgreen:

PZDR

Bayerische Motoren Werke http://img482.imageshack.us/img482/7716/bmwsmiley9vq.gif
Opublikowano
no i stoimy na światłach. Idzie jakaś blachara macha nam. Wtedy zapadła decyzja że na 100% będzie to czarne E36. Może nie koniecznie egzeplarz w którym siedziałem ze względu na stan, ale już wiedziałem oco chodzi :)

Jeździłem Puntem, było normalnie, żadnych takich akcji. Teraz jak stoje na światłach i idą jakieś niunie, nie żadko się zdarza że mi machają łapkami a ja im odmryguje :) Coś te autka mają w sobie :)

:duh:

Patrz, a ja myślałem, że BMW kupuje się dla komfortu, niezawodności (różnie z tym bywa niestety :) ), doskonałego prowadzenia i frajdy z jazdy... a tu po prostu o d... chodzi. :roll:

Poza tym myślę, że na te "blachary" to bardziej działają wozy w stylu daewoo zrobionego na vipera a nie klasyczne, ładne BMW...

Opublikowano

Gosiu, każdy wie że nie o blachary tu chodzi, jednak jak sama napisałaś "Te laski już raczej tak mają w zwyczaju, że machają do kolesi siedzących w fajnych furach. " Co daje pare punktów BMW. Do Pandy, Suzuki Wagon, Tico czy Pumpo nikt nie macha.

Marco, dla mnie też priorytetowe znaczenie mają wymienione atuty dla tego auta jednak:

Mi jest przyjemniej i sie do tego przyznaje jak sobie stoje i do mnie macha jakaś fajna laska niż miała by nie machać lub machać do kogoś obok, mi to rybka czy to jakaś blachara czy nie, i tak mam swoją niuńke od 6 lat i jestem jej wierny jak pies ;).