Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja też czekam na tego snap-ina, ale BMW chyba trochę spóźnia się z nim... mimo, że Apple rozesłało specyfikację wymiarową iPhone'a odpowiednio wcześniej do producentów. Póki co sprzedałem stary adapter, chociaż niektórzy podobno przerobili snap-in dla 3G i 3GS tak, żeby wszedł iPhone 4, ale trzeba trochę pokombinować...
Opublikowano

Ja cierpliwie czekam - chciałem "przerabiać" swój do 3GS, ale przy moich zdolnościach manualnych, wolę odpuścić, bo wyjdzie masakra :). Póki co, przeciągnąłem przejściówkę do ipoda i mam przynajmniej ładowanie.

Kal

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A czy bede musila robic aktualizacje oprogramowania? Czy wystarczy podlaczyc adapter?

A i jeszcze jedno, nie moglem dzis skonfigurowac iphone z bleutooth wie ktos jak o co chodzi?

Lepiej zapnij pasy, bo mozesz nie wrocic z trasy!
Opublikowano
Będzie działać bez oprogramowania. Parowanie telefonu za pomocą bluetooth masz opisane w instrukcji zestawu telefonicznego (osobna książeczka) oraz w instrukcji obsługi snap-in'a.
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
tak ponioslo ich i to niezle. Bo zwykly kabel ktory pod usb mozna podlaczyc to koszt 20€ oczywiscie na ebay.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A ja przerobiłem z 3g i nawet nie widać tak mocno tego szlifowania, akurat jest to w podłokietniku to nie szpeci, używam jedynie do ładowania tel więc nie będę dawał 480zł (tyle u nas kosztuje) za ładowarkę... Bez sens ;)
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
Słyszałem w serwisie że jest wstrzymana sprzedaż snap-in adaptera do Iphone 4.Mają jakiś problem z producentem.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ja jadę na frezowanym od 3G i nie będę zmieniał.
  • 5 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przez przypadek zerknołem na ten post i mam pytanko. Czy za pomocą tego adaptera można z iphona 4 słuchać muzyki, czy tylko ładować i rozmawiać :?:

Jeśi można słuchać to zaje, ale pewnie nie jak się domyślam :roll: