Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pomóżcie mi prosze, musze wyciągnac wykładzine do suszenia, bo po ostatniej akcji wielkie mycie, troche mi zalało pod kierowca i za kierowcą

Nie chce nic połamać a musze je zdemontować. One zakładam sa na zatrzaski ale nie wiem od której strony lepiej ciągnąć żeby nie pourywać. Nie chce sie uczyc na własnych błędach, wole na cudzych

pozdro

Edytowane przez Jasonos
Opublikowano

Ostatnio wymieniałem uszczelkę ościeżnicy i musiałem ściągnąć listwę progową,

Z jednej strony, z dużą siłą pociągnąłem do góry, odpiął się jeden zatrzask i później już poszło lekko.

Opublikowano

Dzieki, w takim razie dzisiaj się za to zabiore.

Pozdro

PS właśnie się zabrałem i trochę się podłamałem... wyciąganie całej wykładziny to jakaś masakra się zapowiada...

Znacie jakieś sposoby na jej wysuszenie/odsączenie wody bez jej całkowitego wyjmowania???

Nie mam jakiejś strasznej powodzi w aucie ( to co się dało to odkurzaczem wyssałem ).

Ta wierzchnia warstwa jest w zasadzie sucha tylko jak nacisnę to słychać że jest woda w gąbce... nie chciałbym tego tak zostawiać.. :(