Skocz do zawartości

[E83] wymiana audio kogo polecacie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z woj. śląskiego (trójkąt wrocław, opole, katowice) ale do wrocka nie mam daleko dlatego też ich wymieniłem.... chodzi mi raczej o udoskonalenie na fabrycznym radiu aby zbytnio nie gmerać w elekronikę bo furka na gwarancji a wiem że nie wszystkich "garażowców" ASO dopuszcza do modyfikacji... :roll:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam temat.

Jestem z Warszawy i tez chcialbym zrobic maly upgrade, ale bez ingerencji w wyglad wnetrza.

Slyszalem, ze fabryczne glosniki nie sa zle, a kwestia "fanrycznego" brzmienia, to kwestia wzamacniacza w X3.

Moze ktos juz robil cos podobnego i wie gdzie sie udac, zeby nic nie spieprzyc ( nie stracic gwarancji na auto )

i jednoczesnie zaczac cieszyc sie dobrej jakosci dzwiekiem w aucie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Podbijam temat.

Jestem z Warszawy i tez chcialbym zrobic maly upgrade, ale bez ingerencji w wyglad wnetrza.

Slyszalem, ze fabryczne glosniki nie sa zle, a kwestia "fanrycznego" brzmienia, to kwestia wzamacniacza w X3.

Moze ktos juz robil cos podobnego i wie gdzie sie udac, zeby nic nie spieprzyc ( nie stracic gwarancji na auto )

i jednoczesnie zaczac cieszyc sie dobrej jakosci dzwiekiem w aucie?

U mnie w compakcie chlopaki zrobili mega robote: http://beta-papika.blog.pl/archiwum/?rok=2008&miesiac=10. Jak chcesz namiar odezwij sie na priv. Sa na ul. Wolskiej i smialo moge Ci ich polecic :)