Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no offence chlopaki, ale jesli chcecie miec 6 to po prostu ja kupcie :D

mozecie sprzedac swoje itd

rafal kupowales samochod pare tygodni temu, mogles kupic 6 jakbys chcial i by ci jeszcze zostalo tyle kasy ze bys ja wyremontowal na cacy, wiec... :)

kto naprawde chce miec 6 to ja kupuje :)

Opublikowano

zalew co innego samochod do pracy, co innego po to zeby je miec :)))

a w 6 tak naprawde zakochalem sie nie dawno...

http://img246.imageshack.us/img246/8982/podpisbkpyo6.jpg

Opublikowano

ostatnio wiozlem prawie pol tony towaru swoja...

to byl pierwszy i ostatni raz. pozatym ja czesto woze kientow z jednego miejsca w drugie... natomiast po 18 i w weekendy taka 6 byla by mocno wskazana :)))

http://img246.imageshack.us/img246/8982/podpisbkpyo6.jpg

Opublikowano
hm nie znam osobiście właściciela tej zacnej e24 -ale coś mi nie pasi z rocznikiem

I już wszystko jasne. Moi szpiedzy z Krainy D®eszczowców donoszą ;-), że z jakichś tajemniczych przyczyn ten egzemplarz nie ma oryginalnych numerów tylko nabijane, oficjalnie przez stację diagnostyczną.

Z punktu widzenia (ewentualnego) potraktowania go w przyszłości jako weteran-zabytek - to fatalnie :mad2: :duh:

Przeszłość auta praktycznie nie do ustalenia, a to istotna wada w tej branży.

Ale po za tym (cyt. za szpiegami):

"Jest w naprawdę dobrym stanie, chociaż nie igła. (...) Prezentuje się bardzo dobrze. Warto się zainteresować. (...) Jeździ praktycznie na co dzień".

Mimo wszystko, jutro dzwonię do właściciela powtórnie, umawiam się, w piątek jadę obejrzeć.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Forum www.6.com.pl padło z przyczyn niezależnych :( - chłopaki walczą by uruchomić i uratować co się da :8)

No, to żeby nie stracili zawartości dotychczasowego forum, jak to przytrafiło się naszemu na początku 2003 roku. :evil:

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Z tego co rozmawiałem z moderatorami to maja zapisane forum do sierpnia tego roku - ale zaczyna to już mnie martwić :( - to już ponad 2 tygodnie jak nie chodzi

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano

Obejrzałem, pokierowałem Czarną przez 40 km. I napaliłem się jak piecyk na zimę. :P :twisted2: :wink:

Ale nauczony doświadczeniami wcześniejszymi, tym razem podchodzę do tematu chłodno - w czwartek, piątek przekalkuluję koszty poprawek, które są wymagane. Nie jest tego wiele :cool2: Tak naprawdę najbardziej sen z powiek spędzają mi te zastępcze tabliczki znamionowe. :mad2: :mad2:

Trwają konsultacje z zaprzyjaźnionymi szóstkowiczami.