Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
edit Edytowane przez darcyn
Opublikowano

A jakie deklaorwane przebiegi w tych autach?

Ta druga faktycznie ciekawsza, załatw VIN i zdjęcia pod maska, ze uda się coś znaleźć

Opublikowano
Wziąłem tą pierwszą z idrivem, przetrzepana od góry po spód. Lakier ma rysy miejscami, ale najważniejsze ze nie spawana, bez dzwona, cały lakier w oryginale + gwarancja na pół roku. Zna ktoś dobry serwis na śląsku (nieaso) gdzie nie spier.... auta ?
Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu szukam mocnej, najlepiej benzynowej jedyneczki. Wydaje się, że najlepiej te kryteria spełni 130i niestety strasznie mało ich u nas w kraju.

Czy na podstawie tych zdjęć jesteście w stanie coś powiedzieć o tym egzemplarzu? Chcę w weekend podjechać i ją zobaczyć, więc może uda mi się załatwić VIN i foto pod maską do tego czasu:

http://otomoto.pl/bmw-130-C28244311.html

Wiem, że dość długo wisi to ogłoszenie, nie wiem tylko dlaczego :/

Opublikowano
Sprzedawca przyznał, że auto w kilku miejscach lakierowane (drzwi od strony kierowcy) ale podobno bez szpachli czy prostowania, zderzaki porysowane od przepychanek parkingowych, wszystkie szyby oryginalne. Pan przekonywał mnie, że auto nie miało wypadku czy stłuczki i zgodził się na przegląd w ASO. VIN'u też nie ukrywał: WBAUF910X0PS81232. Pod względem powłoki lakierniczej to wypada słabo, ale 130tek nie ma zbyt wielu na rynku. Co myślicie?
Opublikowano
Jeżeli jest jak mówi i w ASO jak porządnie przetrzepią będzie to ok, to już zależy jakie masz priorytety ;) według mnie to tylko blacha - da się z tym żyć przecież, a zawsze można poprawić. Choć nie wszystkim by to pasowało, więc to kwestia podejścia. Aha no i jeżeli cena nie jest podejrzana, bo szczerze mówiąc nie śledzę rynku 130i więc nie wiem :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

39tys za 130i przebieg 78tkm w mpakaiecie :!:

widze ze za swoja wzialbym jakies 15tys zl bo ma nalatane juz ponad 215tkm

Polecam ja dokaldnie sprawdzic ,zebys jej nie sprzedawal za chwile ,badz nie pisal jak niektorzy ze kupi i cos nie dziale ,cos sie psuje i wogole!

Opublikowano
39tys za 130i przebieg 78tkm w mpakaiecie :!:

Cena plus oplaty - wg opisu... a wiec wysoka akcyza dojdzie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Z calym szacunkiem dla kupujacych ale czy wy wiezycie w te przebiegi? :mrgreen:

ODp brzmi nie. Ale ja mówię za siebie, co ja poradzę że kręcą skurczybyki, co wcale mnie nie dziwi. Jakie niektórzy mają wymagania co do przebiegów to głowa mała. Ja nawet na licznik zbytnio nie patrzę no chyba że ktoś ma na 100% udokumentowany. Wiadomo stan techniczny się bardziej liczy.

http://otomoto.pl/bmw-116-116km-klima-alufelgi-ideal-C30587225.html co sądzicie??

Opublikowano
Te 116i maja problemy z rozdzadem

Chodzą słuchy tutaj na forum, że wystarczy wymienić śrubę od napinacza koszt 150 zł. No chyba że się mylą?? Znajdę jakąś w dobrym stanie jedynkę z silnikiem 2.0 do 30 tyś?? czy lepiej odpuścić?? Bo jak zobaczyłem ceny w Niemczech za 1.6 to się za głowę złapałem, nie wiem za ile ściągają te samochodu z Niemiec aby jeszcze na tym zarobić..