Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/individual-mpakiet-brembo-unikalne-i-pewne-120d-i2372429044.html

Cena przerazajaca, ale piekny kolor!:) O ile brak ksenonow moglbym jeszcze przezyc, to brak wielofunkcyjnosci kierownicy juz nie;/ Btw. opis swietny ;)

Cena 45 tysięcy za to jest zupełnie przeciętna, a za 35 tysięcy od których startuje licytacja toto jest za półdarmo. Jeżeli rzeczywiście samochód bezwypadkowy to oferta jest naprawdę okazyjna.

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/individual-mpakiet-brembo-unikalne-i-pewne-120d-i2372429044.html

Cena przerazajaca, ale piekny kolor!:) O ile brak ksenonow moglbym jeszcze przezyc, to brak wielofunkcyjnosci kierownicy juz nie;/ Btw. opis swietny ;)

Cena 45 tysięcy za to jest zupełnie przeciętna, a za 35 tysięcy od których startuje licytacja toto jest za półdarmo. Jeżeli rzeczywiście samochód bezwypadkowy to oferta jest naprawdę okazyjna.

no ale popatrz na wyposazenie, po za wypasionym tylnim zderzakiem, wszystko jak by okrojone;] ale chetnie bym go ogladnal:D

• Moderatorzy
Opublikowano
Eeee... fajne ma wyposażenie. Dołożenie sportowej kierownicy z multifunkcją to nie jest aż taki duży koszt! Jedynie ta klima mogłaby być automatyczna, no i oczywiście ksenony dają radę (ale bez tego chyba można żyć ;) ). Ja bym mocno się nad tym egzemplarzem zastanowił ;) Zwłaszcza, że jest z moich stron :D
Opublikowano
Eeee... fajne ma wyposażenie. Dołożenie sportowej kierownicy z multifunkcją to nie jest aż taki duży koszt! Jedynie ta klima mogłaby być automatyczna, no i oczywiście ksenony dają radę (ale bez tego chyba można żyć ;) ). Ja bym mocno się nad tym egzemplarzem zastanowił ;) Zwłaszcza, że jest z moich stron :D

ooo a to nie wiedzialem ze mozna multifunkcje dolozyc... Moje poprzednie auto bylo z Wroclawia;D Mam sentyment do tych okolic;P Od roku sie wybieram na weekend tam, ale zawsze jakos czasu brakuje:)

Opublikowano
Przy prawej lampie jak by wieksza szpara byla, ale moze mi sie wydaje ;)

Według mnie to tylko tak na zdjęciu wyszło ;)

Zobaczcie tutaj, albo komuś się coś pomyliło albo to jakiś przekręt :D aż chyba z ciekawości zadzwonię i sprawdzę a może nawet pojadę obejżec bo to w moim mieście :)

http://otomoto.pl/bmw-120-C24042991.html

http://otomoto.pl/bmw-120-C22719560.html

Znajdź 10 szczegółów :D

Opublikowano
Sam sprzedający nie ukrywa , że auto było po dzwonie. Pytanie tylko jak bardzo, czy było naprawiane metodami druciarskimi , i czy ten przebieg jest faktycznie oryginalny.
Chłopcy mają ręczny a mężczyźni tylny napęd....
Opublikowano
Przy wystawianu ogłoszenia w opcjach jest takie coś jak "bezwypadkowy" sugrujesz , że wyposażenie pozaznaczał a nie zaznaczył "bezwypadek" ?
Chłopcy mają ręczny a mężczyźni tylny napęd....
  • Moderatorzy
Opublikowano

OK... rozumiem :)

Myślałem, że gdzieś jawnie wskazał, że jest po wypadku. Właściwie to tak zrobił, nie zaznaczając opcji o której napisałeś. Tylko na stronie się to nie wyświetla.

• Moderatorzy
Opublikowano

Masz jeszcze info z VINa:

Art.

Wartość
Numer podwozia 	 WBAUG51030PV23638
Kod typu 	 UG51
Typ 	 120D OL (EUR)
Typoszereg E 	 E87 ()
Seria 	 1
Rodzaj konstrukcji 	 SH
Układ kierowniczy 	 LL
Drzwi 	 5
Silnik 	 M47/T2
Pojemność skokowa 	 2.00
Moc 	 120
Napęd 	 HECK
Skrzynia biegów 	 MECH
Kolor 	 LE-MANS-BLAU METALLIC (381)
Tapicerka 	 LEDER LEASURE/SCHWARZ (LHSW)
Data prod. 	 2005-10-24

Składanie  Wyposażenie
Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)
S1CAA 	 SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE 	 Dummy-SALAPA
S200A 	 DIESELPARTIKELFILTER 	 Filtr cząstek stałych
S2MGA 	 M LM RAEDER DOPPELSP. 207 M MISCHB. 	 Obr. BMW, st. le. M podw. spr. 207
S320A 	 MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL 	 Brak napisu modelu
P337A 	 M SPORTPAKET 	 M Pakiet sportowy
S339A 	 SHADOW LINE 	 Shadow-Line
S354A 	 GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE 	 Szyba przednia ziel. z klinem ziel.
S420A 	 SONNENSCHUTZVERGLASUNG 	 Przyciemniane szyby
S423A 	 FUSSMATTEN IN VELOURS 	 Dywaniki podłogowe Velours
S428A 	 WARNDREIECK 	 Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S481A 	 SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER 	 Fotel sportowy
S494A 	 SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER 	 Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera
S4MGA 	 INTERIEURLEISTEN ALU GLACIERSILBER 	 Listwy wewn. alum. glacier-silber
S520A 	 NEBELSCHEINWERFER 	 Lampa przeciwmgłowa
S530A 	 KLIMAANLAGE 	 Klimatyzacja
Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)
S663A 	 RADIO BMW PROFESSIONAL 	 Radio BMW Professional
S677A 	 HIFI SYSTEM PROFESSIONAL 	 System HiFi Professional DSP
S704A 	 M SPORTFAHRWERK 	 M Podwozie sportowe
S710A 	 M LEDERLENKRAD 	 M Kierownica skórzana
S715A 	 M AERODYNAMIKPAKET 	 Pakiet areodynamiczny M
S775A 	 INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT 	 Podsufitka antracyt
P7AXA 	 ADVANTAGE PAKET I.V.M. M SPORTPAKET 	 Pakiet Advantage + pakiet sport. M
L801A 	 DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG 	 Wersja krajowa Niemcy
S863A 	 SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA 	 Spis dealerów, Europa
S879A 	 DEUTSCH / BORDLITERATUR 	 Bordliteratur deutsch
S8SPA 	 COP STEUERUNG 	 Sterowanie COP
S9AAA 	 AUSSENHAUTSCHUTZ 	 Zabezp. zewn. pokrycia z tworzywa szt.

Składanie  Wyposażenie seryjne
Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)
S321A 	 EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE 	 Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu
S411A 	 FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN 	 Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny
S548A 	 KILOMETERTACHO 	 Licznik kilometrów
S851A 	 SPRACHVERSION DEUTSCH 	 Wersja językowa, niemiecki

Moim zdaniem dobra oferta. Oczywiście jak każde auto trzeba sprawdzić. Zawsze też można trafić na minę... ale za tą ceną na bank niczego lepszego nie kupisz. A wyposażenie naprawdę robi wrażenie. Brakuje tylko ksenonów. To co też jest fajne wg. mnie to to, że auto wyjechało z fabryki już z przyciemnionymi szybami. Jest trochę poobdzierane, więc jakbyś chciał je doprowadzić do stanu idealnego to trochę kasy na lakiernika pójdzie ;) Ale to są pierdoły. Ważne, żeby pod maską było OK. A opis jest wiarygodny. Zawsze można do czegoś się przyczepić, ale ja bym pewnie brał... bo ciężko znaleźć takie auto w dobrym stanie.

Opublikowano
Umów się na sprawdzenie auta w serwisie, spróbuj zweryfikować przebieg w ASO, spójrz czy auto ma rozpórkę pod maską.
Opublikowano
spójrz czy auto ma rozpórkę pod maską.

A jakie ma znaczenie czy ma rozpórkę???Możesz napisac co masz na myśli??

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Seria 1 ma seryjnie montowaną rozporkę pod maską, w wielu ogłoszeniach przewijają się auta powypadkowe, które jej nie mają...