Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podlokietnik felgi czy fotele sportowe mozesz dolozy

c po zakupie.

i z 8-10 tysiaków autko jest droższe :D

Dokladnie tak - dokladanie czegokolwiek na dluzsza mete wychodzi drozej niz zakup od razu odpowiednio wyposazonej wersji.

Do tego dochodzi zamieszanie zwiazane z szukaniem potrzebnych czesci, ryzyko ze cos moze nie pasowac / okazac sie niekompletne / niedzialajace, kwestia montazu i kodowania niektorych gratow itp itd.

Trzeba kupic raz a dobrze, ianczej kupuje sie dwa razy :cool2:

Pzdr, MtothaJ
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mini mi się w tej wersji nie podoba :)

Ta jedynka podoba mi się bo jest co " modzić" :D , ale by była rakieta :)

i cena nawet nawet , szkoda że tylko jedno zdjęcie w aukcji działa

Opublikowano
czy ta JEDYNKA nie ma kiery od 3 ?? http://otomoto.pl/bmw-120-navi-bixenon-pdc-full-C21855911.html widze raczej bita z przodu ?? :)

Nie kojarze by ta kierownica była oferowana w 1er, a szczegolnie dziwi jej obecnosc w tej w sumie dosc bogatej wersji (navi, ksenony itp.). Najtansza plastykowa galka zmiany biegow tez srednio pasuje do caloksztaltu.

Troche OT, ale osobiscie wolalbym troche gorzej wyposazona wersje ale jednak po lifcie, jakosc materialow w srodku sporo lepsza.

Pzdr, MtothaJ
Opublikowano
Nie trzeba tego ogłoszenia nigdzie umieszczać... To jest jak najbardziej "na miejscu" kierownica. Po liftingu seria 1 właśnie takie ma. Jest jeszcze jeden rodzaj, taki brzydki, plastikowy...
Opublikowano
Sorry, moja wtopa. Połączyłem dwa wątki w jeden. Pisałem odnośnie tej 120 co Kamil dodał...
Opublikowano
http://otomoto.pl/bmw-118-m-pakiet-2006-rok-C20941157.html mały wypasik :) jeszcze silnika brak 163KM

Silnika :?: Napisz do chłopaków z tego ogłoszenia to ci wymienią na miejscu :mrgreen: w tym profesjonalnym garażu co jest na zdjęciu :mad2:

widać na pierwszy rzut oka że to rzeźba :D lampy ALA - BMW brak spryskiwaczy, a skoro ich nie ma to nie będzie też auto-poziomowania :mrgreen: kierownica też trochę dziwna, nitki kolorowe ,nakładka srebrna chyba powinna być czarna.

Panowie pomóżcie, gdzie jest wydech :mad2: :mrgreen: :?:

Ps.

czekam na opinie kolegów :D

Opublikowano
http://otomoto.pl/bmw-118-m-pakiet-2006-rok-C20941157.html mały wypasik :) jeszcze silnika brak 163KM

:mad2:

widać na pierwszy rzut oka że to rzeźba :D lampy ALA - BMW brak spryskiwaczy, a skoro ich nie ma to nie będzie też auto-poziomowania :mrgreen: kierownica też trochę dziwna, nitki kolorowe ,nakładka srebrna chyba powinna być czarna.

Panowie pomóżcie, gdzie jest wydech :mad2: :mrgreen: :?:

Ps.

czekam na opinie kolegów :D

Rury brak bo brak DPF-a czyli leci na dół i jej nie widać... albo myszy zjadły :)

lampy przód? pewnie była seria wiec wymienił na takie. Ciekawe czy to dipo czy xenon po lifcie skrętny ale wygląda na to pierwsze....

kiera? była zwykła ładnie obszył skórką bo ma być "tanio ładnie" i jest niby jak w m1 a ta blenda srebrna? inwencja twórcza właściciela :mrgreen:

Pytanie jest jedno ile szpachli jest na tym aucie:) a może to igła od babci z de:)

felgi ok pod warunkiem że to nie made in china :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no ladnie napisaliscie ,jedynie co to felgi mi sie podobaja jak wystawaja(raczej chinszczyzna) ,gokladnie jak mati napisal ze et jest zle za to moga dowod wziasc ,ale mi sie podoba :norty: