Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zlepa ładna ;)

Ale bezwypadkowy nie ma wpisane , co aż dziwne.

Ciekawi mnie jedynie ta lotka carbonowa , bo raczej do takiego składaka nie wyłożył prawie 6 tys zł na lotkę aerodynamik w carbonie :)

Srednio podobają mi się felgi od e60 w jedynce wystają jak w ciągniku .....

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
lotka do e87 aerodynamik w carbonie to chyba nie występuje, więc chyba tylko oklejanie folią. Kojarzy mi się, źe lotka w carbonie do E8X to ma inny kształt.
Opublikowano
lotka do e87 aerodynamik w carbonie to chyba nie występuje, więc chyba tylko oklejanie folią. Kojarzy mi się, źe lotka w carbonie do E8X to ma inny kształt.

Występuje występuje :) tylko cena i chyba w cenie dostajesz paczkę nitów .....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od pewnego czasu szukam 3 litrowej jedynki ale strasznie jest tego mało na rynku, czy możne ktoś z forumowiczów oglądał ten egzemplarz

http://otomoto.pl/bmw-130-130i-m-pakiet-skorzana-tapic-C15299393.html

Juz trochę stoi na aukcji i cena powędrowała w dol z 70k. Rozmawiałem z człowiekiem z komisu i samochód miał podobno przetarty prawy albo lewy bok (już nie pamiętam), wymieniane były także drzwi a sprowadzony jest ze Szwajcarii. Gdyby ktoś wcześniej interesował się tym autkiem proszę o informacje gdyż jechać z Wrocławia po to tylko aby zobaczyć jakąś masakrę to już mi się słabo robi.

Opublikowano
Jak rok temu zastanawiałem się czy kupić nową czy używaną to to auto już stało. Nie wydaje mi się żeby było "po lekkim przytarciu". Spójrz na zdjęcie na którym widać fotel pasażera. Łatwo zauważyć że był "pruty". Spójrz na element w którym łączy się siedzisko z oparciem. Prawda jest taka że szukając 130i w takich pieniądzach to można się spodziewać padła. Dupy szkłem nie utrzesz a ładne 130i kosztuje, popatrz na ceny na mobile.de albo w Niemieckim BMW PS to zobaczysz po ile stoją zadbane 2007. :wink:
Opublikowano
Faktycznie z fotelem było coś robione a nie zauważyłem tego wcześniej, stoi długo to fakt, przeglądam allegro od 3-4 miesięcy i już było wystawione. Generalnie masakrą jest kupienie 1 lub 3 w benzynie. Pierwszych bardzo mało a drugie wszystkie ze stanów w 95% rozbite. Ceny na automobile widziałem ale akcyza zabija opłacalność kupowania, coraz częściej zaczynam się rozglądać po innych markach :cry:
Opublikowano
prawy fotel po wystrzale i wykrój prawych drzwi po lakierze - brak nalepek ostrzegawczych dot. airbaga - a tego raczej nikt nie odkleja
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

oooo, takiego pasjonata, że hej :wink: kupione może 3 miesiące temu i już do ludzi idzie. wystarczy popatrzeć na tablicę rejestracyjną :duh:

nie pasjonata ale od cygana ;)

Dlatego dałem coś takiego :mrgreen:

Wiem że szału nie ma :-)

Opublikowano
MOD: Przeniosłem do Ogólne o serii 1.

Proszę wklejać i pisać tylko w tym wątku i nie otwierać nowych tematów :!:

przepraszam za OT ale ja taki wyklad napisalem odnosnie zakladaniu nowych tematow przez nowych uzytkownikow dla kolegi pawla a ty w miedzyczasie mi przeniosles temat ahhh ty ;p

Opublikowano

12% upustu na demo cara z niemałym przebiegiem

tyle upustu powinni dać w jakims programi lojalnościowym na nowy samochód, bo raczej przy tych cenach sprzedaż nie będzie oszałamiająca