Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukanio,

Twoim zdaniem warto się nim zainteresować brać na serwis itd. czy odpuścić i szukać dalej ?

P.S. na kierownicy przy przyciskach guma schodzi. Na zdjęciach tego nie widać. Jak odpalałem i sprawdzałem check nie palila się ta kontrolka co na zdjęciach. Cos mowil ze to może od pasów :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ukanio,

Twoim zdaniem warto się nim zainteresować brać na serwis itd. czy odpuścić i szukać dalej ?

P.S. na kierownicy przy przyciskach guma schodzi. Na zdjęciach tego nie widać. Jak odpalałem i sprawdzałem check nie palila się ta kontrolka co na zdjęciach. Cos mowil ze to może od pasów :)

Typowy handlarz który chce wyrwać za samochód jak najwięcej, prawdy ci nie powie na roczniku oszukał, gwarantuje bezwypadkowość a piszesz że samochód był malowany ciekawe czy po dzwonie czy parkingowej przycierce cena z kosmosu do tego dojdzie ci serwis rejestracja ubezpieczenie i pewnie jeszcze coś i zrobi ci się ponad 40 tysięcy to już dużo moim zdaniem nie warto ta druga ładna może trochę biedna ale może warto ją zobaczyć tu masz VIN:

Vehicle information

========================================

VIN: WBAUE51080P345523

Type code: UE51

Model: 118I UL (EUR)

E-F-R series: E87 LCI (LifeCycleImpulse)

Series: 1

Type: SH

Steering: LL

Doors: 5

Engine: N43

Displacement: 2.00

Power: 105 (143 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: A52 - SPACEGRAU METALLIC

Upholstery code: EAAT - STOFF ELEKTRA/AN

Prod.date: 2009-03-19

S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

S1CB ACEA / CO2 scope

S1CC Auto start/stop function

S1CD Brake Energy Regeneration

S2KN BMW light alloy wheel, V-spoke 255

S4AT Interior trim finishers black high-gloss

S5DC Rear-seat headrests, folding

P7RP Advantage package

S8SC Telematics access request,country-spec.

S8SP Control unit COP

S230 Extra package, EU-speciifc

S249 Multifunction f steering wheel

S255 Sports leather steering wheel

S320 Deleted, model lettering

S321 Exterior parts in vehicle colour

S411 Window lifts,electric,front/rear

S428 Warning triangle and first aid kit

S441 Smoker package

S470 Isofix-System

S473 Armrest front

S493 Storage compartment package

S494 Seat heating driver/passenger

S520 Fog lights

S530 Air conditioning

S548 Kilometre speedo

S698 Area-Code 2 for DVD

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

to możesz zobaczyć http://allegro.pl/show_item.php?item=5963631786#08c0949367 tylko trzeba dobrze obejrzeć bo lakierowanie przednich błotników dziwnie wygląda..

Opublikowano
Witam jestem nowy na forum cche jechać oglądać jeden model do PLocka może ktoś zna tego handlarza bądź jest w okolicy czy warto ?

http://allegro.pl/show_item.php?item=5997474268

Uwielbiam czytac takie ogloszenia - ubaw po pachy. Aha, nie wiedzialem, ze w jedynkach jest poduszka powietrzna chroniaca kolana. Jaśka jakiegoś sprzedawca dorzuca ?? :duh:

Opublikowano
Witam jestem nowy na forum cche jechać oglądać jeden model do PLocka może ktoś zna tego handlarza bądź jest w okolicy czy warto ?

HAHA własnie miałem wklejać link do tego ogłoszenia by trochę rozweselić forumowe toważystwo ale widzę spóźniłem się :norty: ciekawe co miał autor na myśli pisząc to szumne stwierdzenie "LIMITED EDITION" bo ja tu nic nie widzę limited :mrgreen: widzę tylko popisane bzdury i powypadowe auto z przekręconym licznikiem a cena to chyba jakaś kpina :duh:

Uwielbiam czytac takie ogloszenia - ubaw po pachy. Aha, nie wiedzialem, ze w jedynkach jest poduszka powietrzna chroniaca kolana. Jaśka jakiegoś sprzedawca dorzuca ?? :duh:

Ja również lubię czytać takie ogłoszenia od razu mi się poprawia humor :cool2:

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano
W/g mnie to może być limited edition , kolor się zgadza wyposażenie też , brakuje tylko felg bo limited edition wychodził na 18" styling 216 (BMW Motorsport) a listwy kokpitu i są zwykłe srebrne a limited ma srebrne karbowane , załatw vin i wszystko będziesz wiedział jest tam wpisany Limited Sport Editione (kod P7MSA) , co do przygód auta w/g vin dowiesz się większości . Jak dla mnie coś było bo panel przy biegach nie rysuje się tak samoczynnie a w tej jest mocno zniszczony . W po liftach nie było silników M47 163KM tylko N47 177KM , ale może się mylę :D ,jak masz blisko to podjedz i zobacz zainwestujesz może 50zł a wszystko będziesz widział :shock:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

Zgadza sie jest to wersja limited , w tym problem ze blisko nie mam bo ok 400 km w jedna strone :D , na stonie podana moc to 163 a tutaj 177 ,

VIN: WBAUB51050VB89612

Type code: UB51

Model: 120D OL (EUR)

E-F-R series: E81

Series: 1

Type: HC

Steering: LL

Doors: 3

Engine: N47

Displacement: 2.00

Power: 130 (177 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: 416 - CARBONSCHWARZ METALLIC

Upholstery code: LWB8 - LEDER BOSTON 2/T

Prod.date: 2007-04-27

S1CB ACEA / CO2 scope

S1CC Auto start/stop function

S1CD Brake Energy Regeneration

S2HK BMW light alloy wheel, radial spoke 216

S4B3 Int. mouldings alumin."Akzentschliff"

S5DC Rear-seat headrests, folding

S6FL USB/audio interface

P7A5 Advantage Package+Limited Sport Edition

P7MS Limited Sport Edition

S8S3 Automatic locking during starting

S8SP Control unit COP

S249 Multifunction f steering wheel

S302 Alarm system

S321 Exterior parts in vehicle colour

S346 Chrome Line exterieur

S403 Glass roof, electrical

S413 Luggage compartment net

S420 Sun protection glazing

S423 Floor mats, velours

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S441 Smoker package

S473 Armrest front

S481 Sports seat

S488 Lumbar support, driver and passenger

S493 Storage compartment package

S494 Seat heating driver/passenger

S502 Headlight cleaning system

S508 Park Distance Control (PDC)

S520 Fog lights

S521 Rain sensor

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S540 Cruise control

S548 Kilometre speedo

S563 Light package

S609 Navigation system, Professional

S620 Voice control

S644 Preparation f mobile phone w Bluetooth

S676 HiFi speaker system

S704 M Sports suspension

S710 M leather steering wheel

S715 M Aerodynamics package

S775 Headlining anthracite

S843 Power reduction

S863 Dealer List Europe

S868 Language version, Dutch

S877 Omission of non-combined operation

S886 Operating instructions, Dutch

S999 Job control "HEA"

Opublikowano
Zapytaj sprzedającego gdzie są oryginalne felgi (te o których pisałem styling 216) bo w/g vinu z takimi wyszedł z fabryki :D , podobno jest od pierwszego właściciela to powinien wiedzieć :?:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

HAHA własnie miałem wklejać link do tego ogłoszenia by trochę rozweselić forumowe toważystwo ale widzę spóźniłem się :norty: ciekawe co miał autor na myśli pisząc to szumne stwierdzenie "LIMITED EDITION" bo ja tu nic nie widzę limited :mrgreen: widzę tylko popisane bzdury i powypadowe auto z przekręconym licznikiem a cena to chyba jakaś kpina :duh:

Forumowicz prawie 1000 komentarzy

nasmiewał sie z limited edition a co sie okazało, że jednak tak jest.

Oczywiscie wyrok wydany zza biurka komputera.

Nie chce mi sie wklejac wiecej tego typu kwiatków,

Jeden drugiego nakreca i kpicie ze wszystkiego co wam nie odpowiada.

Opublikowano
Felg brakuje, bo jak auto dachowalo to sie polamaly :lol:

Nastepny co zna historie lepiej od własciciela.

Masz na to jakies dowody? Czy piszesz zeby cos napisać.

Nikogo nie bronie bo nie wiem czy auto jest powypadkowe czy nie?

A może felgi oryginalne zosatały w przechowalni, auto było kupione w zimie i wlasciel , komis sprzedał na zimówkach?

A może leciał w powietrzu 100 metrów i całe zawieszenie odpadło razem z felgami

a moze ktoś poprostu je zakosił do własnej BMW bo kupił to auto i ma do tego pełne prawo,

a na ich miejsce wpakował swoje.

Moze róznież zabrac tapicerki i zamienić bo ma ochote i chce miec to w swoim aucie a sprzeda z tymi od swojego

Opublikowano

Forumowicz prawie 1000 komentarzy

nasmiewał sie z limited edition a co sie okazało, że jednak tak jest.

Oczywiscie wyrok wydany zza biurka komputera.

Nie chce mi sie wklejac wiecej tego typu kwiatków,

Jeden drugiego nakreca i kpicie ze wszystkiego co wam nie odpowiada.

Ogłoszenie sprzedaży powinno zawierać prawdę i tylko prawdę! To nie stragan z pietruszką. Niektórzy wydają dorobek życia wierząc w to co pisze sprzedawca, a nie oszukujmy się, nawykiem jest wypisywanie nieprawdziwych informacji i wprowadzanie w błąd kupującego. Dlatego każde ogłoszenie, w którym widnieje ziarnko nieprawdy będzie szyderczo wyśmiewane - brak litości dla buraczanych sprzedawczyków!

ps. z "limited edition" faktycznie kolega popełnił gafę, choć tak bardzo się tym chwali sprzedawca (większa czcionka, wykrzykniki...) jakby to niewiadomo co oznaczało w jedynce, a skupił by się lepiej na historii auta.

Opublikowano

Uwierz że nie jest to możliwe do zrealizowania. I to nie dotyczy tylko rynku motoryzacyjnego.

Idziesz do sklepu pisze Szynka Wiejska Wadowicka - i ona ani nie jest wiejska ani nie jest nawet prawdziwa szynka a juz na pewno nie z Wadowic, to samo sery zółte i reszta innych rzeczy. Dlaczego nie idziesz teraz pod sklep i nie robisz pikiety?

Przecież na produkty żywnościowe zostawiasz w ciągu swojego życia kilka razy więcej jak na dobra luksusowe takie jak auta?

To samo reklmay tych prosuktów wyswietlane w telewizji zawieraja nieprawde i dlaczego z tym nic nie robisz?

Opublikowano

Spokojnie, tutaj powszechnie występuje przerzucanie na innych strachu przed utratą wartości własnego samochodu. Ktoś zapłacił za swoje auto XXX parę lat temu, dba, serwisuje i wydaje mu się subiektywnie, że jest więcej warte, więc [BAD] boli, jak się okazuje, że w po paru latach za podobną/mniejszą kasę można mieć coś, co wtedy było nieosiągalne ;) poza tym zapomina się, że czas leci, mamy rok 2016, to już często 10-letnie auta, żaden wielki rodzynek motoryzacyjny i niestety obiektywnie te auta nie oferują jakiegoś szałowego wyposażenia.

Argument, że felgi są inne niż po rozkodowaniu VIN, to chyba jakiś żart -_-. Niedługo się będziecie czepiać, że wycieraczki nie są seryjne. I nie bądźmy takimi nazistami co do opisów, każdy reklamuje swoje bo chce sprzedać, a jak ktoś wydaje oszczędności swojego życia na auto to niech przyłoży się do tego, a nie przeczyta i leci z hajsem kupować. Przypominam, że po bezwypadkowe auta z pewną historią zapraszamy do salonu..;)

Abstrahując od tego, że od handlarza, to jeżeli ktoś ma blisko ja bym ze względu na wyposażenie się dokładniej przyjrzał, z naciskiem na dokładniej.

Opublikowano
Uwierz że nie jest to możliwe do zrealizowania. I to nie dotyczy tylko rynku motoryzacyjnego.

Idziesz do sklepu pisze Szynka Wiejska Wadowicka - i ona ani nie jest wiejska ani nie jest nawet prawdziwa szynka a juz na pewno nie z Wadowic, to samo sery zółte i reszta innych rzeczy. Dlaczego nie idziesz teraz pod sklep i nie robisz pikiety?

Przecież na produkty żywnościowe zostawiasz w ciągu swojego życia kilka razy więcej jak na dobra luksusowe takie jak auta?

To samo reklmay tych prosuktów wyswietlane w telewizji zawieraja nieprawde i dlaczego z tym nic nie robisz?

Ja jednak odrozniam zakup auta od zakupu pietruszki - co napisalem wczesniej. A czy kupuje szynke, ktora nie jest szynka nie wiesz, wiec prosze mi nie wmawiac (tym bardziej wypominac nie chodzenie na pikiety z tym związane).

Niektorzy widze przyzwyczaili sie juz do "klamstw" wmawianych na codzien i nawet uwazaja to za normalne i prawidlowe - ich strata. Chcesz byc oszukiwany?, ok. Ja nie i będę się na ten temat wypowiadał tak jak to zrobiłem wcześniej

Opublikowano
Panowie zrobilem sobie wczoraj wycieczke po nocy do Płocka ogladnac woz (400km w jedna strone) od gostynini lodzi po plock co chwile autokomis. Dojezdzajac znajomy zdazyl dowiedziec sie cos o vinie w salonie i wyszlo juz ze w styczniu samochod mial 314 tys :shock: oczywiscie na aukcji i telefonicznie zapewnial ze jest ksiazka i zbywam mnie mowiac ze wszystko jak w opisie ktorego chyba sam nie widzial (patrzac na zdjecia aukcji w woj mazowieckim chyba maja jednego fotografa). Mysle przebieg to tam kij jesli autko bedzie w oryginale i dobrze utrzymane. Zajezdzamy w budzie siedzi typowy handlarz Mirek plus jakis mlody koles z ktorym rozmawialem (wspolnicy) ogladamy pytamy co z tym przebiegiem oczywiscie ksiazka zginela on tylko sprowadzil, na pierwszy rzut oka zderzak maska malowane dramat, otwieramy drzwi no smierdzi lakierem na kilometr, czujnikiem przejechalem jeszcze po paru miejsach co tylko mnie utwiedzilo w przekonaniu , opierdolilem ich i nawrcocilem sie na piecie, poki co zgloszone do tvn turbo nie polecam komisu JACKPOL jak i zadnego innego w tamtym rejonach, nawet w google jak sobie wpiszecie o samochodach z gostynina to duzo Wam powie lacznie z plockiem i lodzia. pozdrawiam