Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale co w tym jest dziwnego? Dużo osób zmienia kolor felg. Z tego co pamiętam nawet tu gdzieś na forum kiedyś się natknąłem na czarne DS 207M. Napisałem wyżej że wyglądają na przemalowany oryginał a nie że nr części odpowiada czarnej feldze, i masz racje w oryginale DS 207 M były tylko srebrne. Czarne można zamówić było fabrycznie DS 182 i 178. ;)
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ale co w tym jest dziwnego? Dużo osób zmienia kolor felg. Z tego co pamiętam nawet tu gdzieś na forum kiedyś się natknąłem na czarne DS 207M. Napisałem wyżej że wyglądają na przemalowany oryginał a nie że nr części odpowiada czarnej feldze, i masz racje w oryginale DS 207 M były tylko srebrne. Czarne można zamówić było fabrycznie DS 182 i 178. ;)

wiem doskonale co napisales, tylko nie rozumiem po co ktos mialby je przemalowywac. sprzedaje je bowiem handlarz, ktory wystawia takie felgi od dawna. dla mnie nieco podejrzanym jest by ktos mial tasmowo przemalowywac oryginalne NOWE felgi i sprzedawac je potem duzo taniej niz producent.

a swoja droga ---hipotetycznie mowiac ---- nabicie nr czesc bmw (ogolnodostepnego!) chyba nie byloby az takim problemem dla chinskich braci, ktorzy podrabiaja juz cale auta :wink:

Opublikowano

W sumie nie jestem do końca przekonany co do czarnych felg, podoba mi się bardzo wzór :)

na razie się rozglądam po necie i dziś przez przypadek zobaczyłem czarne, wiem że w oryginale nie występują dlatego spytałem.

A tak z czystej ciekawości pepe118 jak z myciem tych felg, pewnie nie jest łatwo :mrgreen:

Ps. może wrzucisz kilka zdjęć swojej czarnej strzały do galerii :) chętnie byśmy pooglądali :8)

Opublikowano
W sumie nie jestem do końca przekonany co do czarnych felg, podoba mi się bardzo wzór :)

na razie się rozglądam po necie i dziś przez przypadek zobaczyłem czarne, wiem że w oryginale nie występują dlatego spytałem.

A tak z czystej ciekawości pepe118 jak z myciem tych felg, pewnie nie jest łatwo :mrgreen:

Ps. może wrzucisz kilka zdjęć swojej czarnej strzały do galerii :) chętnie byśmy pooglądali :8)

miałam wcześniej, a teraz pójdą na zimę, w podobnym stylu szprychowe Mak (bodajże Veleno...) i nie było specjalnie problemu. zaznaczę jednak, że korzystam tylko z myjni ręcznych więc pewnie automat faktycznie nie będzie najlepszy. w zimie będzie raczej gorzej ale bez przesady.

czas chyba coś wrzucić bo ostatnio autko nabrało "błysku" dzięki felgom. prezentują się doskonale :) nie chcę rzucać bezpodstawnych oskarżeń na tego sprzedawcę, absolutnie nie o to mi chodziło, może być świetny i mieć super towar - tylko że takie sytuacje zawsze wzbudzają u mnie pewne podejrzenia. ot wsio :)

Opublikowano

http://www.bmtuning.pl/sklep/product_info.php?products_id=62

widział ktoś może ten grill, jak on wyglada, jak jest wykonany?

chcialbym jakies opinie zanim kupie...

pozdrawiam

P.S. jak można zdjać znaczek BMW - to chyba najdroższa rzecz w 1 :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
Wygląda bardzo fajnie. :) Chociaż ja wychodzę z założenia że 4cyl. powinny mieć jedną końcówkę, 6 cyl. dopiero od 2-4. ;) Ale uroku nie można odmówić temu zestawowi. Chociaż Bond dobrze zauważył że cena dość wysoka.
Opublikowano

co z tymi fotelami jest nie tak ? pozatym ze fotki dosc kiepsko zrobione to jakos nie pasuje mi ten plastik po boku jkies dziwne te szpary

http://moto.allegro.pl/fotel-fotele-bmw-1i-e87-kolor-czarny-europejskie-i1665042191.html

btw do czego sluzy ten przycisk "lewo prawo"

Opublikowano
co z tymi fotelami jest nie tak ? pozatym ze fotki dosc kiepsko zrobione to jakos nie pasuje mi ten plastik po boku jkies dziwne te szpary

http://moto.allegro.pl/fotel-fotele-bmw-1i-e87-kolor-czarny-europejskie-i1665042191.html

btw do czego sluzy ten przycisk "lewo prawo"

Po tygodniowej jeździe X1 z fotelami sportowymi, postanowiłem pomyśleć nad zmianą u siebie na takie :)

dokładnie interesują mnie takie jak te na aukcji chodzi głównie o tkaninę Network ale w wersji z podgrzewaniem, bo te raczej nie są podgrzewane.

Mam pytanie czy dużo jest kombinowania przy wymianie, trzeba coś programować ?

Ps. jeżeli ktoś przypadkiem znajdzie coś takiego na allegro, to proszę o link, z góry dziękuję :)

Opublikowano
niestety link po chwili wygasa i nie działa

Można ten samochód zobaczyć na stronie dealera BMW Smorawiński w Poznaniu dział aut używanych

Byl tez wystawiony na Poznan Motor Show i owszem ladnie sie auto prezentuje, ale czy warte jest takich pieniedzy?

https://picasaweb.google.com/damian.cyran/PoznanMotorShow2011?authkey=Gv1sRgCKzNl4i37vyjNA#5586275741000193666

Opublikowano
Chociaż Bond dobrze zauważył że cena dość wysoka.

Myślałem że jestem Fred :mrgreen:

Łooo sory. ;) Mój błąd. Jakoś nie spojrzałem dobrze na nazwę użytkownika a mylą mi się Wasze avatary. :duh: :)

A co do tej 123d to nie dał bym tyle za nią. Wolał bym dołożyć i kupić nową. Albo jak kwota była by ograniczeniem, kupił bym nowe E81 z 2.0d .

Opublikowano
wszystko z nimi OK

plastik, który Ci nie pasuje musi tak być, gdyż jest tam szczelina na pas, który jest przykręcony do fotela.

mi chodzilo o ten plastik z boku w przedniej czesci fotela Hipciu :) tam jest dziwna szpara ... za bradzo mi to odstaje :P a tak btw do czego sluzy ta wajcha po lewej stronie :) srodkowa jest do wysuniecia czesci fotela a dolna prawa do przesuniecia fotela :)

przypomne link do aukcji :) http://allegro.pl/fotel-fotele-bmw-1i-e87-kolor-czarny-europejskie-i1665042191.html

Opublikowano
Ciekawe czym je na te dwuteowniki wsadzili... Pewnie wózkiem widłowym :norty: Nie chciał bym kupić auta po dzwonie a już na pewno nie takie które tak wisiało. :P ;)