Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a te listwy wewnetrzne to polerowany lodowiec? (chyba jakos tak to sie nazywa) bo jak tak to chyba tez sobie cos zabiore ;)
Opublikowano
Też do niego dzwoniłem dzisiaj koło 13:00. Mówił, że nie będzie rozbiórki, chce całość sprzedać :(

Sprzedam:

1. Ekran, IDrive, radio, gniazdo aux do F30

2. Sprzedam tłumik do F30 328i z wersji sportline

Opublikowano
Nie sądzę aby sprzedał to coś w całości . Chyba że będzie pózniej " okazja " jak kiedyś patrzyłem na forum Peugeota 206 gdzie opisywali przypadek pewnego 206 RC który na allegro miał szklany dach , co fabrycznie żadna wersja takiego nie miała :) , nawet znaleźli zdjęcia jak auto wyglądało przed naprawą ( dokładnie ten sam samochód ) jednak internet to wszystko :)
Opublikowano

po małych negocjacjach cenowych to weżmie calość inny handlarz i odsprzeda wam na allegro w kawałkach - będzie miał przebicie i to duże

gdybym miał wolną kasę i czas na sprzedawanie tego sam wziąłbym go całości i zostawiając sobie parę rzeczy resztę opyliłbym na allegro i byłbym nieźle zarobiony :mrgreen:

Opublikowano
po małych negocjacjach cenowych to weżmie calość inny handlarz i odsprzeda wam na allegro w kawałkach - będzie miał przebicie i to duże

gdybym miał wolną kasę i czas na sprzedawanie tego sam wziąłbym go całości i zostawiając sobie parę rzeczy resztę opyliłbym na allegro i byłbym nieźle zarobiony :mrgreen:

Nie wydaje mi się aby była to taka okazja ,

Nie ma praktycznie ani jednej częsci blacharskiej bez uszkodzenia , jedyne chyba co jest dobre to silnik , wnętrze i elektronika . Za silnik kokosów nie dostaniesz bo jest tego trochę a jeżeli chodzi o np. klimatyzacje to jest to część która może się sprzedawać nawet rok czy dwa.

Według mnie słaba możliwość zarobku

Z własnego doświaczenia ( jeżdżę troszkę po komisach i handlarzach ) wiem że oni jak kupują taki samochód to przebieg jeszcze "kręcą" i nie wspomnę o rzeczach które podmieniają z innego samochodu . Robią tak dlatego że w takim stanie samochodem nie pojedziesz do ASO na sprawdzenie , tutaj przychodzi wykładasz pieniądze na stół pakujesz na lawetę a pózniej świecisz oczami . Wszystko wychodzi dopiero po " naprawie " takiego samochodu gdy obecny właściciel chce go sprzedać ;) lub pojedzie ucieszony "prawie" nowym BMW na przegląd :)

Opublikowano
http://otomoto.pl/bmw-123-diesel-pakiet-m-na-gwarancji-C19181769.html

Pomijajac cene, powiedzcie co jest nie halo z tym autem. Cos mi nie pasuje w wygladzie, ale jeszcze nie wiem co. Bialy lakier??? Czarne obwodki nerek? Pasqudne felgi?

Czy swiatla automatyczne byly dodatkiem czy byly w standardzie z ksenonami? Na przelaczniku ich nie ma

Silnik boski , wygląd zewnętrzny to felgi do wymiany :) .

Czarne nerki bo są to nerki performance .

We wnętrzu szpecą listwy jak by ktoś to z mercedesa 190 włożył .

Ogólnie zewnętrznie i wewnętrznie auto OK .

Biały lakier to kolego nic dziwnego : )

Co do przełącznika to z tym jest różnie bo zależy to np. od tego gdzie auto było sprzedawane , lecz mogę się mylić e60 mam po lifcie i mam przełącznik z auto .

Opublikowano

Panowie przymierzam się do zakupu jedyneczki - jestem ziellony w temacie więc szukam rady u fachowców - znalazłem takie 2 okazy - co myślicie - wszystko z nimi w porządku?

bo ceny chyba przyzwoite?

możliwe żeby w tej konfiguracji oba nie miały pełnych systemów kontroli trakcji?

i żeby nie miały tempomatu? akurat dużo będę jeździł w długie trasy i ten bajer by mi się koniecznie przydał...

przy innych modelach widziałem drugą manetkę pod kierunkowskazami - to ona służy do obsługi tempomatu? ( i tylko ona może? nie ma opcji np. z kierownicy?)

http://otomoto.pl/bmw-120-salon-polska-C18693419.html

http://otomoto.pl/bmw-120-120d-163km-xenon-37tys-km-C19235872.html

co ewentualnie w podobnej cenie moglibyście polecić?

z góry dzięki za wszelka pomoc

Opublikowano

bo ceny chyba przyzwoite?

możliwe żeby w tej konfiguracji oba nie miały pełnych systemów kontroli trakcji?

i żeby nie miały tempomatu? akurat dużo będę jeździł w długie trasy i ten bajer by mi się koniecznie przydał...

przy innych modelach widziałem drugą manetkę pod kierunkowskazami - to ona służy do obsługi tempomatu? ( i tylko ona może? nie ma opcji np. z kierownicy?)

http://otomoto.pl/bmw-120-salon-polska-C18693419.html

http://otomoto.pl/bmw-120-120d-163km-xenon-37tys-km-C19235872.html

co ewentualnie w podobnej cenie moglibyście polecić?

z góry dzięki za wszelka pomoc

System kontroli trakcji jest standardowym wyposażeniem każdego BMW serii 1.

Poszukaj sobie też egzemplarzy z programu Premium Selection lub tych, które stoją u dealera BMW, na pewno będzie to bezpieczniejszy zakup niż od handlarza i do tego zapewne będziesz mógł zweryfikować historię pojazdu.

http://www.uzywanebmw.pl/component/autostand/?func=detail&id=936&catid=&make=BMW&model=&year=&km=0&nadwozie=&color=&seria=1&max_price=50000&sstring=&sortowanie=id&kierunek=DESC

Opublikowano
Fred-Flinstones, wyglądają na oryginalne. Wzór to M-Double Spoke 207M, podstawowy dla M-Pakietu. U mnie w galerii możesz je znaleźć w oryginalnym kolorze na moim E82. Według mnie zarówno w oem kolorze jak i czarne będą pasowały do czarnego auta. Na jednym zdjęciu z aukcji która podałeś widnieje nr seryjny który jest zgodny z ETK dla odmiany 7i1/2 cala tej felgi więc wygląda na oryginał przemalowany.
Opublikowano
Fred-Flinstones, wyglądają na oryginalne. Wzór to M-Double Spoke 207M, podstawowy dla M-Pakietu. U mnie w galerii możesz je znaleźć w oryginalnym kolorze na moim E82. Według mnie zarówno w oem kolorze jak i czarne będą pasowały do czarnego auta. Na jednym zdjęciu z aukcji która podałeś widnieje nr seryjny który jest zgodny z ETK dla odmiany 7i1/2 cala tej felgi więc wygląda na oryginał przemalowany.

niby tak, ale w katalogu z tego co pamiętam nigdy tego koloru nie było. więc to jest dość dziwne dla mnie. oglądałam, sprzedają od dawna, ale czarne...?

jak będą wyglądać to kwestia gustu, ja bym nie kupowała czarnych do czarnego auta, będą się zlewać i nie wygląda to wg mnie zbyt ciekawie. srebrne za to są pyszne :norty: na czarnym miodzio, już wiem, już mam :norty: