Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ... tak jak w temacie e46 320d 99rok ... po podpieciu kompa wyskakuje błąd kontroli ciśnienia doładowania, i połozenia iglicy ...

kasując ten od cicnienia doladowania, wystarczy sie przejechac kawalek i się pojawia ... co moze byc przyczyną ?

a drugi od polozenia iglicy, nie da sie skasowac, i wogole nie wiem od czego to jest ? (o ile sie orientuje to w tych silnikach nie ma iglicy)

noj jeszcze jeden problem, nie wskazuje mi ile mam paliwa ... ale po odpieciu klemy od aku na 30min i ponownym podpieciu wskazuje, ale razem z jazdą opada, i moge zatankować w trakcie, ale juz nie wzrosnie , tylko musze znowu odpiac podpiac aku ... ale ogolnie dziwna sprawa, bo niby raz zatankowałem do pełna (do odbicia pistoletu), a na podpietym kompie wyszlo ze mam niby tylko 34litry w baku ... czyli jak bym mial tylko polowe baku ... gdzie lezy problem ?

auto ogolnie strasznie muli, na 3 nie ma sily podjechac pod gorke ... kicha na maxa

z góry dziekuje za pomoc

Opublikowano

nikt wiecej nic nie wymysli ?

wyciągnołem ten czunik doladowania, oczyscilem go powierzchownie, i odmuchalem, nic wiecej nie da sie go wyczyscic bo jest nie rozbieralny ... ale nic to nie zmienilo

mam pytanko, ile wogole w tym motorze pompuje turbina ... bo mnie na kompie pokazuje ze ledwo osiaga 1,3 bara

Opublikowano

ale co chcesz żeby Ci ktoś wymyślił jeśli czujnik jest uszkodzony.... to nic nie da że wykasujesz błąd!!!!

wtrysk sterujący też nieciekawie .....

może lepiej podaj jakie błędy dokładnie Ci wywaliło i nr tych błędów...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/