Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w samochodzie wymienione głośniki, zamontowane tweetery w słupkach i subwoofer + 2 wzmac. ale bez porządnego radyjka nie będzie odpowiedniego efektu. Stąd moje pytanie; Jakie radio polecacie (1din, 2din, pioneer, clarion, kenwood itd)?

Czy ktoś już przez to przechodził,

Jakieś sugestie, porady dotyczące wymiany.

Z góry dzięki,

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji

Opublikowano

A jakie masz radio u siebie BUSINESS czy PROFESSIONAL?

Jak dla mnie PROFESSIONAL jest w porządu. I jeśli masz BUSINESS to wymień na PROF.

Ale jak już chcesz inne montować to ja wybrałbym 1din bo 2din ci raczej nie wejdzie bo gdzie dasz wtedy panel klimatyzacji i nawiewow :roll: ?

Chociasz jak sobie teraz przypominam to widziałem gdzieś na youtubie jak koles montował do e92-ki 2din ale on ekstremalnie przerabiał auto i panel klimy dał w miejsce popielnczki i widziałem że było to wszystko w pełnym profesionaliźmie zrobione ale tobie aż tak sie chyba nie chce w to bawić? :lol:

No a jak już jestesmy przy 1 din to wybrałbym fajny model ALPINE CLARION PIONEER bez wysuwanego ekranu bo wtedy zasłoni tobie nawiewy na środkowej konsoli. Chyba że przeniesiesz z kolei panel klimy do góry ale to wtedy już nie będzie wyglądało. Więc osobiście polecałbym ci fajny dotykowy ekran 1din jeśli już.

Pozdr.

Opublikowano

Wg mnie nie ma nic gorszego niz nie ori radio w takjim aucie. Wiem, wiem, sa lepsze, ale ja nawet gdy kupowałem samochód i miało radio nie ori to wychodziłem z ogłoszenia :mrgreen:

Wymien na profi i bedzie git :cool2: