Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego tak zaciekle negujecie i potepiacie innych kroki. NIczym Wam tym nie szkodza. Oni nie piszą tak agresynie o Was jak Wy o nich. Jeśli sie to komus nie podoba to niech powie spokojnie, ze jego zdaniem................... to i tamto a nie jakies idiotyczne docinki.Czasami myślę, że można Was podpiąć do tego samego kieratu co tych z P. Prez.

Dlaczego nie jezdzicie ciagle do autoryzowanych serwisów BMW tylko do jakis innych podrzednych warsztatów?! Ja wiem dlaczego bo np. w Serwisie BMW BOńkowski Szczecin płaci sie za roboczogodzine ponad 2 stówy.

Popatrzcie na zabieg wymiany sworzni jak regeneracja półośki albo rozrusznika. NIkt tam nie wbija w sworznie blaszek jak Taxi driverzy tylko wymienia je na nowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
podłacze sie do tematu bo akurat wczoraj wymienialem w mojej buni wachacze lewy i prawy przedni firmy FEBI (niewymienialne sworznie) koszt to 490 zł za sztuke mechanik mnie zapewnial ze troche na nich pojezdze ze sa dosc dobre do tego wymienilem tuleje wachacza tez na firme FEBI odboje i komlet osłon amortyzatora firmy sachs czyli poprostu prawie cale przednie zawieszenie musialem bo juz waliło troche no i do tego zbierznosć za wszystko zabuliłem 1900 zł