Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Temat był opisywany. Wg serwisu trzeba wgrać nowe oprogramowanie i będzie działać. Podobno, bo jeszcze nie bylo chętnego na zaryzykowanie. Wgranie nowego softu do samochodu po gwarancji odbywa się na ryzyko klienta i jeśli coś padnie w trakcie nie biorą odpowiedzialności. Wgranie softu to koszt 400 - 500 PLN w zależności od serwisu
Opublikowano

informacja z autoryzowanego serwisu na zasadzie "robimy coś ale na Pana odpowiedzialność" jest dla mnie skrajnie nieprofesjonalna. Klient nie ma prawa usłyszeć takich słów w serwisie. Albo sa czegoś pewni, decydują się zrobić i biorą za to odpowiedzialność albo niech nie robią wcale.

Usłyszałem te słowa jak uszkodzeniu uległ króciec baku od rurki odpowietrzającej. Zasugerowano, szkoda, ze nie zaczekaliśmy na Pana, zobaczyłby Pan jak to wyglada, jak trudno to wyjąć i zrobilibyśmy na Pana odpowiedzialność :duh:

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Usłyszałem te słowa jak uszkodzeniu uległ króciec baku od rurki odpowietrzającej. Zasugerowano, szkoda, ze nie zaczekaliśmy na Pana, zobaczyłby Pan jak to wyglada, jak trudno to wyjąć i zrobilibyśmy na Pana odpowiedzialność :duh:

takim warsztatom mowimy stanowczo "nie" :mrgreen:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
Panowie- natknalem sie na cos takiego-

http://www.individual-cars.com/xshop/product_info.php/info/p404_Aktivierung-Kartendarstellung-fuer-alle-1er--3er-und-5er.html

idzie przerobic "stary" business tak zeby wyswietlal mape :D znacie kogos kto robi to w PL ?- przypuszczam ze nasi magicy zrobia to taniej.

Hm,tak sie zastanawiam nad takim zabiegiem i chciałbym usłyszeć opinie kogoś kto to juz ma za sobą,lecz na tej stronie doczytałem,ze dotyczy to aut z navi business po 09.2006,a ja mam 06.2006 no i kurcze 600 EURO-to troche dużo :duh:

icon4.png