Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kolega kupił BMW X3 z nawką Professional, auto jest wyprodukowane w lutym 2008, pierwsza rejestracja kwiecień 2009. Jaki to typ nawigacji? MK4? Jakiej mapy szukac? HIGH?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• Moderatorzy
Opublikowano
Oczywiście HIGH.
Opublikowano
Nawka ??? może nawigunia co za żenada. Sam sobie odpowiedziałeś w poście jaka to nawigacja więc i takie mapy.

nie wiem o co Ci chodzi. Jesli nie odpowiada Ci mój sposób zadania pytania to nie zabieraj głosu, przecież nie ma przymusu. Napisałem w pytaniu moje przypuszczenia ale nie jestem pewien stąd prośba o potwierdzenie. Proponuje, zebyś coś poluzował bo najwidoczniej coś Cię uwiera.

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Oczywiście HIGH.

dzięki, to będzie MK4 czy jest szansa, że coś starszego?

Opublikowano
Jeżeli piszesz że jest to Professional i czytnik jest w desce (jedne otwór na płytę) to tylko mapy Professional, High na tym nie ruszy.Nie jest to ani MK III ani MK IV
  • Moderatorzy
Opublikowano
Jeżeli piszesz że jest to Professional i czytnik jest w desce (jedne otwór na płytę) to tylko mapy Professional, High na tym nie ruszy.Nie jest to ani MK III ani MK IV

Proszę nie pisać głupot!!

To co w X3 nazywa się Professional to jest zwykła nawigacja high z czytnikiem MK4.

Prawdziwy professional będzie montowany dopiero w nowych X3 które wejdą do sprzedaży jesienią tego roku.

Opublikowano

ja nie byłem pewien ale widze, ze wiesz jeszcze mniej ode mnie. Mylisz systemy starsze E39/E46/X5/X3 z nowszymi z E60/E90

Na szczęscie kolega KRUK wszystko wyjaśnił.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
tak naprawde poprzednie systemy typu HIGH wystepujace w BMW e39 e38 e46 x3 x5 nazywaja sie HIGH, ale oznaczane sa w wyposazeniu jako nawigacja professional, stad te niescislosci.

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html