Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam mam pytanie chcialbym zmienic felgi i mam na kupienie 17 kazda felga ma 8,5" przod ma et20 a tyl et13 i moje pytanie jest czy tyl nie bedzie mi obcieral ? opony na nich sa 235/45 felgi maja wejsc do e46 coupe. Edytowane przez emek6
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Popraw temat bo bedzie ostrzeżenie od moda.

Ja miałem założone zimowki o takim rozmiarze i nic nie ocierało.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A miałeś te same ET bo te co podał wyzej kolega nie jest dedykowane do e46 zwłaszcza ET13

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Nie wejdzie. Ja mam u siebie 10 z tyłu z przodu 8.5. Wszystkie 4 mają et 35 felga 18 opony z tyłu 245/40 przód 225/40 przód jest 5 mm schowany w nadkolu a tył 5mm wystaje na zewnątrz. Przy twoim et felgi będą wystawały poza obrys auta a to wiąże się z brakiem dowodu przy 1 kontroli ( przerabiałem to kiedyś szerokość felg 9 i et 15 wystawały po 2, 3 cm :mad2: )