Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano
Osobiście nie miałem do czynienia z żadną z wskazanych przez Ciebie firm. Może niech zabierze głos, ktoś z osób używających lub mających wiedzę o tych "rewelacyjnych" firmach. Uważam, że amortyzatory, które oscylują w cenie 60-80 kilka zł za sztukę nawet jako zamienniki są kiepskiej jakości i na PL drogach egzaminu nie zdadzą. Twój samochód, Twoja sprawa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie tak jak kolega pisze za ta cene to po miesiacu bedziesz miał to samo co masz teraz założone. Ja kupiłem sachs 240 sztuka. Wiem wiem cena jednego to przy podanych przez Ciebie linkach masz 2 . Ale lepiej poczekaj i z następnej wypłaty odłóż i kup porządne a będziesz je miał na dużo dłużej. Pamietaj ze w naszych bawarkach sa rózne zawieszenia. I kup takie jakie masz bo w przeciwnym razie zawieszenie straci swoje właściwości.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Ale lepiej poczekaj i z następnej wypłaty odłóż i kup porządne a będziesz je miał na dużo dłużej.

Dokładnie! w myśl zasady o tani mięsie...

dodatkowo uważaj jeszcze na chińskie odpowiedniki markowych części, które powoli zalewają serwisy aukcyjne. Dobra część nie może pochodzić z niewiadomego źródła, a przy tym kosztować połowę ceny rynkowej, bądź mniej w niektórych przypadkach :duh:

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, a jakie najlepiej założyć na tył do BMW 320d e46 Touring 2002 ?, przeglądając forum widzę że sporo osób poleca Bilsteine lub Sachs, jaki dokładnie model do mojego autka ?