Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak myslalem, przyjrzalem sie dokladnie na allegro llamp jest mnostwo ale ori nie ma takich calych czerwonych:p jedynie wersja po lifcie. :cry:
Opublikowano
zgadzam się efekt jest dużo lepszy! ja właśnie w srebrnym kolorze ogarnąłem sobie takie za 450 i wygląda rewelacyjnie!

Wrzuć fotki. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopię trochę temat nie chcąc zakładać nowego.

Jak wygląda wymiana lamp przednich przed liftem (zwykłe), na lampy po lifcie (także zwykłe). Czy tu także będzie taki problem przekonfigurowania modułu FRM jak w lampach xenonowych? Czy ta wymiana wiąże się także z wymianą maski/zderzaka?

• Członkowie klubu
Opublikowano
Odkopię trochę temat nie chcąc zakładać nowego.

Jak wygląda wymiana lamp przednich przed liftem (zwykłe), na lampy po lifcie (także zwykłe). Czy tu także będzie taki problem przekonfigurowania modułu FRM jak w lampach xenonowych? Czy ta wymiana wiąże się także z wymianą maski/zderzaka?

Jest to tzw. wymiana plug & play. Nie trzeba nic kodować ani modyfikować w instalacji. Wystarczy lampy zamontować z wersji LCI i od razu świecą :D

W wersji LCI masz ringi w standardzie. Maski/zderzaka nie trzeba wymieniać.

Jeśli jesteś zainteresowany takimi lampami kliknij link umieszczony w mojej stopce. :cool2:

Pozdrawiam

Opublikowano

O widzisz, idealnie ! Kolego, umówmy się że w przeciągu tygodnia dam Ci znać czy je biorę (może na początku przyszłego tygodnia już będę wiedział). Także jestem z warszawy więc odbiór osobisty bym preferował.

Kontakt do Ciebie zapisałem sobie z aukcji.

PS. Jaka cena ostateczna dla kolegi z forum? :D

Opublikowano

wszystkie te zmieniane lampy na całe czerwone i do tego diody wyglądają jak wieś !! :) i przywodzą mi na myśl e36 i e46 z diodami z tyłu :/

bez urazy, ale nigdy bym czegoś takiego u siebie nie zamontował.

za to Black Line wygląda świetnie :)

• Członkowie klubu
Opublikowano

PS. Jaka cena ostateczna dla kolegi z forum? :D

Info wysłałem na priv.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Miał ktoś doczynienia z zamiennikami oryg blackline do e91? Trafiłem na takie wyglądają jak ori ale nie jestem mimo wszystko przekonany, sprzedawca podaje że jest to wysokiej jakości zamiennik w sumie co miałby napisać... Cena chrześcijańska 640 pln brutto
Opublikowano

No to kolego możesz zalożyc zobaczymy czy będa pasowac idealnie, itp, itd bo cena 2 razy mniejsza.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
nie jestem zwolennikiem zamienników dlatego miałem nadzieję, że ktoś już temat przerobił tylko się nie ujawnił ;)
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam wszystkich milosnikow swoich aut .Mam pytanie czy te lampy http://www.ebay.co.uk/itm/300660485545?_trksid=p5197.c0.m619 beda dobrze. wygladaly na srebnym kolorze.Dziekuje za odpowiedz

Mnie osobiscie takie z LED nie podobaja. Wygladaja jakos "prostacko" Jedyne co wyglada dobrze, to jest od LCI LED.

Pre LCI jedynie dobrze wyglada w originalnych Blackline.

Pozdrawiam

Tomek

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie mam fotostory ale tutaj fotki do wymiarów końcowych:

http://img694.imageshack.us/img694/983/p1tz.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/9531/yvq1.jpg

i zdjęcia na Chomikuj.pl z rożnymi wymiarami tejże foli, jak to wygląda gdy próbowałem rożnych rozmiarów, jakość moze nie pierwsza ale widać co i jak;]

http://chomikuj.pl/kubuswujo/BMW+E90/Wymiary+czerwonej+foli+na+tyln*c4*85+lampe+BMW+e90+przedlift+na+polift,2859784726.rar

Edit: dodam, że jeżdżę już tak pół roku, i nic się nie odrywa, nie podwija itp. a myłem już nieraz na myjnik, zazwyczaj jednak ręcznie, więc nie ma problemów, zobaczymy po zimie jak będzie.

Sprzedam/zamienię listwy czarne mat e90

Kupię listwy e90 chromowane