Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam pytanie . Jaka jest średnica otworu w łożysku mocowania amortyzatora , bo podobno są trzy rodzaje . do v8 3.0
Opublikowano
To znaczy że każde pasuje , EDC nie mam .W ogóle jest wielki problem w namierzeniu tego ustrojstwa . W BHMD nie mają nawet takiej pozycji a w intercarsie mają , ale nie wiem czy na ich zamiennikach to pochodzi . Cena oryginału to jakieś 800 stówek więc szukam używki , chyba że macie jakieś namiary na to łożysko w dobrej cenie
Opublikowano

IC mają Topran/HP czyli dziadostwo, zostaje Ci Meyle niby wzmocniony nie wiem jaka cena, auto partner tym handluje (http://auto-ap.pl/pl/kontakt/) Gietka kiedyś tym handlował, Fota kiedyś chyba też miała ale nie dam sobie reki uciąć. Jak nie to używka jak nie będzie popękana to powinna jeszcze trochę znieść, jeśli sam to wymienisz to może by zaryzykować.

BHMD u mnie tego nie ma, więc się nie wypowiadam.

Opublikowano
IC mają Topran/HP czyli dziadostwo, zostaje Ci Meyle niby wzmocniony nie wiem jaka cena, auto partner tym handluje (http://auto-ap.pl/pl/kontakt/) Gietka kiedyś tym handlował, Fota kiedyś chyba też miała ale nie dam sobie reki uciąć. Jak nie to używka jak nie będzie popękana to powinna jeszcze trochę znieść, jeśli sam to wymienisz to może by zaryzykować.

BHMD u mnie tego nie ma, więc się nie wypowiadam.

Dzięki

Opublikowano
Jest mała różnica w wysokości,ale w e32 jest tego samego typu łożysko,zresztą znajomy z forum 7er.pl założył łożyska od tego gościa z allegro i pasują :wink: Dodam,że w serwisie jedno łożysko kosztuje 380zł.
Nur bmw e32
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jest mała różnica w wysokości,ale w e32 jest tego samego typu łożysko,zresztą znajomy z forum 7er.pl założył łożyska od tego gościa z allegro i pasują :wink: Dodam,że w serwisie jedno łożysko kosztuje 380zł.

czy od e34 jest trochę niższe? Tzn na nim auto stoi lekko niżej?

Prawa i lewa strona na pewno pasuje na przemian?

Pozdrawiam