Skocz do zawartości

318ti Pytanie odnosnie gwintu do e36 Compact

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Mam pytanie odnosnie gwintu do mojego compacta.Zastanawiam sie intensywnie nad zakupem takiego wlasnie zawieszenia i nie moge sie zdecydowac co wybrac.Nie chce przeznaczac na to duzej sumy.To co moge wydac to jakies 1tyś - 1.2tyś zł.Oczywiscie w gre wchodza firmy: FK,TA technix,MTS lub ewentualnie to co znalazlem dzis na aukcji http://aukcjewp.wp.pl/item1067465583_zawieszenie_bmw_e36_compact.html .Co o tym myslicie? lepiej kupic uzywke uznanej firmy czy wybrac cos z tych firm ktore wymienilem a za to nowe? dzieki wielkie z gory za pomoc

Proszę się zapoznać z formatem tytułowania wątków i regulaminem. Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Edytowane przez Radekxxl
Opublikowano
LInk nie dziala reszta jest do niczego ew FK plus wklady KONI ale to wychodzi ok 2300 zl :D

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
teraz dziala.Zle skopiowalem.FK sa w cenie jakiegos 1 tys wlasnie tyle ze to pewnie najtansze wersje wiec nie wiem czy warte uwagi
Opublikowano

Ale nawet te tanie FK maja wymienne wklady Wiem bo moja kobieta dostala taki zawias od ojca :D

Ale ja wlozylem od razu wklady KONI z regulacja sily tlumienia i jet poezja :shock:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
TA - Technix to niemieckie zawieszenie ja miałem je już w 2 samochodach i spoko. Ostatnio jeździłem przez 2 lata i nic się nie działo. Jak chcesz to zadzwoń mam namiar na kolesia który może Ci załatwić za 750zł nowe. Mój numer 662 171 095