Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szlag, mialem nie otwierac tego watku...

Ktos moze +/- powiedziec co wiecej mozna wyciagnac z serii (e90 330d) bez nadwerezania sprzetu (to moje podstawowe auto i zalezy mi na tym zeby nie stalo zbyt czesto w serwisie) i bez nadmiernych kosztow?

Najprosciej i zapewne najzdrowiej dla portfela to zapomniec o temacie i cieszyc sie tym co jest ale... moze cos jednak?

Pzdr.

dren

Opublikowano
Czy do N47 warto przy programie zmienić intercooler, na podobny jak z pakietu Performance, czy szkoda zachodu?
Opublikowano
wykres wygląda ok. czy poprawnie zrobione, tego nie widać, w sofcie może różnie to wyglądać, ale na "oko" ładnie :D

...a dlaczego zdycha już przy 4200...coś z przełożeniami na hamowni?

Dzięki powinno być ok bo auto pięknie chodzi a tuner nie fantazjował tylko bardzo bezpiecznie do rzeczy podchodził. Nie mam pojęcia czemu przy 4200 zdychał.

Opublikowano

...dzisiaj jakaś słaba seria, ale udało się naprawić...bez DPF więc widać jak w serii dymka puszczała, po modzie lekki dymek pojawiał się dopiero pow. 4000obr.

http://img13.imageshack.us/img13/4378/bmw320d163km.jpg