Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy ktoś wie jak zresetować bluetooth ? jego pamięć telefonów ?

jakiś czas temu (rok) przypisałem bez problemu telefony do auta tj. X5 e53 , wszystkie chodzą bez pudła auto momentalnie je odnajduje , loguje i zestaw działa .

A teraz zachciało się zmian i jest nowy aparat którego nie mogę sparować , nie mogę wprowadzić auta w stan szukania nowych urządzeń "BLUETOOTH PARING" ani skasować obecnych - zgodnie z instrukcją oczywiście ...

Jakieś pomysły sugestie ?

dav 4 u
Opublikowano

Powinno się dać jak najedziesz kursorem idrive na konkretny telefon i kliniesz powinna być opcja usunięcia albo przesunięcia do góry.

Jak nie pomoże to spróbuj odłączyc kostke od modułu na jakiś czas może się zresetuje (na pewno nie na kilka miniu tylko dłużej)

O ile wiesz gdzie masz go zainstalowanego

Pozdrawiam

Niemirad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My BMW foto: http://img85.imageshack.us/g/p1030826.jpg/

Chip Tuning wykres: http://img690.imageshack.us/img690/4972/hamowniawykresbmw.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano
Np. programem Navcoder.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odgrzeje troche tego kotleta , ale cały czas mam ten problem ...

nie wiem gdzie jest moduł Bluetooth nie znalazłem go ... ;(

mam też navcodera zrobiłem nawet interfejs iBus-RS232 , ale nie mam RS w żadnym sprzęcie , a przez przejsciówkę USB-RS232 nie komunikuje się ... :(

jakieś pomysły ???

sugestie?

dav 4 u