Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie..

dzis bylem u wulkanizatora i zmienilem RunFlaty na zwykle oponki w tym samym rozmiarze 245/40R18 tak tył jak i przód.

problem pojawił sie kiedy wyjechalem od wulkanizatora -wywalilo mi komunikat TYRE PRESURE i nakazano sie zatrzymac i wymienic kolo.

czy teraz po kazdym wyjezdzie z garazu bede mial ten komunikat wywalony?

da sie to jakos skasowac?

pomóżcie...

Opublikowano

mojemu znajomemu przytrafiło się to samo. pokazał mu sie taki komunikat 3 razy, nie wiedział co z tym zrobić, nie miał kogo zapytac. W końcu jednego wieczoru ok godziny 22 parkując auto pod domem nagle pokazał sie wąski snop bardzo silnego światła nad jego autem. Stracił na chwile świadomość a po sekundzie jak sie ocknał zobaczył, ze jest w okrągłym białym pomieszczeniu a nad nim wielkie zielone głowy z wyłupiastymi oczami. Przestraszył się strasznie, zaczął wrzeszczeć i przerażony wykrzykiwał "- dlaczego ja, dlaczego mnie to spotkało?" i "- za co, czemu ja?" Po chwili jedna z wielkich zielonych głów z wyłupiastymi oczami odparła: "- bo nie przeczytałeś instrukcji obsługi"

wiesz, ja tam nie wiem, ale na Twoim miejscu ...no wiesz...

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
mojemu znajomemu przytrafiło się to samo. pokazał mu sie taki komunikat 3 razy, nie wiedział co z tym zrobić, nie miał kogo zapytac. W końcu jednego wieczoru ok godziny 22 parkując auto pod domem nagle pokazał sie wąski snop bardzo silnego światła nad jego autem. Stracił na chwile świadomość a po sekundzie jak sie ocknał zobaczył, ze jest w okrągłym białym pomieszczeniu a nad nim wielkie zielone głowy z wyłupiastymi oczami. Przestraszył się strasznie, zaczął wrzeszczeć i przerażony wykrzykiwał "- dlaczego ja, dlaczego mnie to spotkało?" i "- za co, czemu ja?" Po chwili jedna z wielkich zielonych głów z wyłupiastymi oczami odparła: "- bo nie przeczytałeś instrukcji obsługi"

wiesz, ja tam nie wiem, ale na Twoim miejscu ...no wiesz...

dzieki za te niezastąpione rady ;) juz sobie z tym poradzilem :lol: