Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Zamykając auto z pilota zamykają się wszystkie drzwi i mrugają raz kierunki. teraz mam problem od jakiegoś czasu zamykając auto z pilota nie mrugają kierunki co wskazuje na to ze nie załącza się alarm, ale jak otworze drzwi pasażera i zamknę to wtedy po wciśnięciu na pilocie guzika zamykania auto zamyka się razem z alarmem. Dlaczego tak jest??? Przyznam że już mnie to wkurza otwieranie i zamykanie drzwi pasażera aby zamknąc auto jak należy.

Edytowane przez MagicFHZG
Opublikowano

sprawdź czujnik w drzwiach pasarzera. Prawdopodobnie nie styka.

A światełko w środku gaśnie ci normalnie? Na obrysie auta na kokpicie nie świecą ci się otwarte drzwi?

Mruganie kierunkami po zamknięciu z pilota sygnalizuje, że wszystkie odwody (drzwi) są zamknięte.

Pozdrawiam,

Mateusz

Najnowsze Mapy do Nawigacji 2014

http://chomikuj.pl/MapyNaviBMW

Opublikowano
sprawdź czujnik w drzwiach pasarzera. Prawdopodobnie nie styka.

A światełko w środku gaśnie ci normalnie? Na obrysie auta na kokpicie nie świecą ci się otwarte drzwi?

Mruganie kierunkami po zamknięciu z pilota sygnalizuje, że wszystkie odwody (drzwi) są zamknięte.

Światło gaśnie nie świeci się dioda że drzwi otwarte ale jak pisałem wyżej : jak otworze i zamkne drzwi pasażera to wszystko jest ok a po odpaleniu auta znowu musze trzasnąc drzwiami pasażera aby było ok

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Zamykając auto z pilota zamykają się wszystkie drzwi i mrugają raz kierunki. teraz mam problem od jakiegoś czasu zamykając auto z pilota nie mrugają kierunki co wskazuje na to ze nie załącza się alarm, ale jak otworze drzwi pasażera i zamknę to wtedy po wciśnięciu na pilocie guzika zamykania auto zamyka się razem z alarmem. Dlaczego tak jest??? Przyznam że już mnie to wkurza otwieranie i zamykanie drzwi pasażera aby zamknąc auto jak należy.

Proszę o poprawienie tematu wg schematu:

viewtopic.php?f=69&t=117886

pozdrawiam

Paweł