Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Koledzy mam zamiar kupic bmw typ jak w temacie. Mam jeden problem dotyczący nawigacji i nagłośnienia. Bmw jest wyposażone w navi bussines wiem ze jest ona gorsza od profesjonal ale niewiem jak wygląda system audio w tym aucie. W Bmw mówili ze niczym sie nie różni ale czytałem ze z navi pro występuje 10 głóśników czy w bussines jest tak samo? Z góry dziekuje za ewentualną pomoc,

podaje link: http://e4c.bmwgroup.com/eric/loadVehicleDetails.do?vehicleId=535022#0535022E#0535022E

Opublikowano
Mam 520d z 2008 r. z Navi Bussines. Nagłośnienie fabryczne to padaczka. 2 subwoofery pod fotelami + 2 średniotonowe drzwi przód + 2 średniotonowe pólka tylnia. Łącznie 6 głośników przy czym brak wysokotonowych :duh: Jutro odbieram auto z montażu oryginalnego Logica 7 wraz ze wzmacniaczem i 13 głośnikami :D

Modyfikacje mojego E60:

Czarna podsufitka; sportowa kierownica; listwy wewn. alu z lekkim szlifem; nagłośnienie Logic7; sportowe pedały BMW; lusterka zewn. fotochrom el. składane; felgi BMW 246 (18"); przyciemnione szyby; ledowe podświetlenie tablicy rej.; wygłuszanie drzwi

Opublikowano
Oki dzieki a czy z navi pro seryjnie występuje lepsze nagłośnienie? Samochód chce kupic z premium selection jest jedna z navi pro tyko w takich brzydkich brązowych skórach.
Opublikowano

Za zestaw Logic7 (13 głośników + wzmacniacz) 1400 zł + przewidywany koszt montażu z kodowaniem 1000 zł = łącznie 2400 zł

Co do samej nawigacji Professional - nie wydaje mi się aby nagłośnienie było lepsze od Business tymbardziej, że przy nawigacji Business jest również radio od wersji Professional.

Modyfikacje mojego E60:

Czarna podsufitka; sportowa kierownica; listwy wewn. alu z lekkim szlifem; nagłośnienie Logic7; sportowe pedały BMW; lusterka zewn. fotochrom el. składane; felgi BMW 246 (18"); przyciemnione szyby; ledowe podświetlenie tablicy rej.; wygłuszanie drzwi

Opublikowano
Za zestaw Logic7 (13 głośników + wzmacniacz) 1400 zł + przewidywany koszt montażu z kodowaniem 1000 zł = łącznie 2400 zł

Co do samej nawigacji Professional - nie wydaje mi się aby nagłośnienie było lepsze od Business tymbardziej, że przy nawigacji Business jest również radio od wersji Professional.

U kogo to będziesz montował?

Opublikowano

Montaż:

Łódź, Kolumny 122/128 - CarAudioMania - www.caraudiomania.pl

Modyfikacje mojego E60:

Opublikowano
Logic 7 kupiłem od sprzedawcy części do BMW z Oświęcimia - nr tel. 500 - 566 - 334

Modyfikacje mojego E60:

Opublikowano

Kurde z przyjemnoscia bym posłuchał jak gra to L7 w porównaniu do mojego seryjnego nagłosnienia w business :?

Ja osobiscie w CarAudioManii mialem przerabiac tylko te seryjne głośniki czyli w drzwiach, w polce i pod siedzeniami.. zapewnili mnie ze w kwocie 2tys zrobia mi naprawde fajne granie oparte na wzmaku :wink: i juz teraz sam zglupialem czy poszukac zestawu L7 czy zaufac im i przerabiac tylko te seryjne..

Opublikowano
Najlepiej to znajdź osobę z twoich okolic i jakby to mu/jej nie sprawiało kłopotu to umów się na odsłuch któregoś pięknego dnia. Wtedy będziesz miał te porównanie.

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
Było by dobrze... tylko teraz sie zastanawiam ze chyba nie moge sobie wsadzic L7 bo przeciez mam e60 przed liftem.. a w polfitach chyba bylo wiecej dziur na glosniki nie? np w tylnych drzwiach ?
Opublikowano
Ja mam model przedliftowy i jest fabrycznie zamontowany Hi-Fi Pro. Logic 7, co oczywiście potwierdza wyciąg wyposażenia auta po VIN z ASO

BMW to jest to co lubię najbardziej! Freude am Fahren!

http://img.userbars.pl/120/23959.gif

http://img153.imageshack.us/img153/6728/aaad.jpg

Opublikowano
Ja mam model przedliftowy i jest fabrycznie zamontowany Hi-Fi Pro. Logic 7, co oczywiście potwierdza wyciąg wyposażenia auta po VIN z ASO

fakt L7 wystepowal w przedliftach.. tylko bylo wiecej miejsc na glosniki.. np w tylnych drzwiach.. a u mnie nie ma.. :?