Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiem jaki rozmiar ale ja płaciłem za niego ok 50 zł :) czyli pewnie tyle ile zapłaciłbyś za wymianę na warsztacie ... ja go kupiłem jak jeszcze miałem zx6r do odkręcania przedniego koła :D

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
nie wiem jaki rozmiar ale ja płaciłem za niego ok 50 zł :) czyli pewnie tyle ile zapłaciłbyś za wymianę na warsztacie ... ja go kupiłem jak jeszcze miałem zx6r do odkręcania przedniego koła :D

:shock: :shock: :shock: :shock: 5 dych za nasadkę zwykłą?? jutro wturlam się pod beemę i zmierze sufmiarką i pojade szukać alternatywy :cool2:

Opublikowano
chyba o tym samym :cool2: nasadka miałem na myśli końcówke imbusa do grzechotki chyba ze takie wiekości nie występują... troche nakręciłem :)
Opublikowano
imbus rozmiar 14, i fakt, takie nasadki robia raczej tylko dobrzy = drodzy producenci, idzie dostac tez klasyczny giety imbus w tym rozmiarze ale cena mniej wiecej taka sama, jednorazówki tego typu zazwyczaj wystepuja do rozmiaru 10 :(
Opublikowano
imbus rozmiar 14, i fakt, takie nasadki robia raczej tylko dobrzy = drodzy producenci, idzie dostac tez klasyczny giety imbus w tym rozmiarze ale cena mniej wiecej taka sama, jednorazówki tego typu zazwyczaj wystepuja do rozmiaru 10 :(

jednak niepotrzebnie zrobiłem zamieszanie :cool2: znalazłem inbus nr 14 w moim zestawie i zadowolony wziełem sie do odkreania i co?? połamałem :( jakis pajac tak dokrecił śruby na dyfrze ze później "resztką" nasadki odkrecałem 60cm rurką :duh: olej wymieniony wygladał ok wiec tak jak mówił poprzedni właściciel był wymieniany ale wolałem zrobić po swojemu :cool2: dzieki za zainteresowanie :cool2:

Opublikowano

Panowie ile wchodzi litrów oleju do dyfra, raz czytam ze 0,9l innym razem, że 1l, kupuję SAF-XJ 75w140 i opakowanie jest 1l?

aha i gdzie mogę kupić te uszczelki do śrub dyfra?