Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakim celu chcesz ją zdemontować?

u mnie jest strasznie porysowana, ale nie mam pomysłów jak ją samemu wymienić:/ w związku z czym podłącze się do Twojego pytania, może ktoś Nas wesprze radą :D

Opublikowano

u mnie ktoś na parkingu najprawdopodobniej wsiadając do dostawczaka albo terenówki rąbnął drzwiami dość ostro, tak, że powstały dwie kilkucentymetrowe rysy/wgniotki i strasznie mnie wkurzają .... :(

mam na zaprzyjaźnionym szrocie e46 sedana po crashu no i wyciągnąłbym z niego tę listwę ale nikt nie wie jak :(

Opublikowano

Jest przykrecona na trzy wkrety. Teoretycznie, jak opuscisz szybe i wydlubiesz ta uszczelke (prowadnice szyby) to dostep powinien byc wystarczajacy zeby wyciagnac ta listwe. Uszczelke najlepiej zaczac wyciagac mniej wiecej w polowie wysokosci.

Cala operacja jest duzo prostsza jesli sie zdejmnie najpierw boczek drzwi i pozniej taki czarny plastik co biegnie od wewnatrz dookola ramy szyby.

Opublikowano
kolego a czy montowałeś tą listwę z powrotem? tj. czy te 3 wkręty o których piszesz można później wykorzystać?