Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
można znaleźć rowery w cenie 3000 euro. Z całą pewnością taniej nie będzie.

BMW Cruise kosztuje 900 euro (pelnowymiarowy, mlodziezowe i dzieciece taniej), Enduro i CrossCountry kosztuja 3000

hmmm... :think:

wyrywając coś z kontekstu... to może tak to wyglądać... ale... cytujac całość:

Co prawda, producent nie opublikował jeszcze ceny limitowanej wersji roweru ze znaczkiem M, ale już teraz w ofercie BMW (http://www.bmw-shop.com) bez problemu można znaleźć rowery w cenie 3000 euro. Z całą pewnością taniej nie będzie.

to raczej autor miał na myśli że rower ze znaczkiem M... nie będzie tańszy niż 3000 euro... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
ja wlasnie sie nosze z zamiarem kupna roweru,ale ten troszke za drogi :roll: :mrgreen: ,ale fajny jest...
Opublikowano
można znaleźć rowery w cenie 3000 euro. Z całą pewnością taniej nie będzie.

BMW Cruise kosztuje 900 euro (pelnowymiarowy, mlodziezowe i dzieciece taniej), Enduro i CrossCountry kosztuja 3000

wyrywając coś z kontekstu... to może tak to wyglądać... ale... cytujac całość:

Co prawda, producent nie opublikował jeszcze ceny limitowanej wersji roweru ze znaczkiem M, ale już teraz w ofercie BMW (http://www.bmw-shop.com) bez problemu można znaleźć rowery w cenie 3000 euro. Z całą pewnością taniej nie będzie.

to raczej autor miał na myśli że rower ze znaczkiem M... nie będzie tańszy niż 3000 euro... :mrgreen:

no faktycznie

z poczatku mi zabrzmialo jakby pominal fakt ze maja tez 'tani' rower ;)

Opublikowano
z poczatku mi zabrzmialo jakby pominal fakt ze maja tez 'tani' rower ;)

jestem tylko zaskoczony tym... że jak piszesz te "tanie" rowery BMW... są droższe w Polsce niż w Niemczech... i to całkiem sporo... :duh:

oto przykład... BMW Cruise Bike - 80 91 2 160 302

:arrow: Polska - 3890 zł

:arrow: Niemcy - 2390 zł

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano (edytowane)

gdzie jest oferta za 2.4kpln? przyznam, ze znam tylko cene ~~900euro (869 konkretnie z tego co widze) tutaj przy dzisiejszym kursie to ok 3.5kpln w niemczech.. zwazajac ze u nas vat jest troche wiekszy to by wyszlo jakies 3.6k ale pewnie dochodza jakies koszta a i z tych 3.9 moze da sie utargowac 'stufkie' albo dwie ;)

tak czy siak pieknie zaprojektowane sa te bajki i choc nie jestem znawca rowerow to wyposazenie wydaje mi sie dobrego sortu i majac kase te 3.5k jest jak najbardziej do przeklniecia za taka zabawke... tylko przypiac taki pod sklepem nie za bardzo ;)

Edytowane przez zalew
Opublikowano
gdzie jest oferta za 2.4kpln?

na www.ebay.de... tam znajdziesz ofertę salonów BMW... i taki rower o którym pisałem kosztuję 599 euro... :cool2:

a model zeszłoroczny (2009) można kupić nawet za 499 euro... :norty:

linki puszczę Tobie na PW... by nie zaśmiecać forum... :oops:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
gdzie jest oferta za 2.4kpln?

na http://www.ebay.de... tam znajdziesz ofertę salonów BMW... i taki rower o którym pisałem kosztuję 599 euro... :cool2:

a model zeszłoroczny (2009) można kupić nawet za 499 euro... :norty:

linki puszczę Tobie na PW... by nie zaśmiecać forum... :oops:

pozdrawiam

cosmo

po to jest forum, wrzuc te linki... bo dziwne zeby az tyle taniej mialo byc przez ebay. moze byc troche taniej bo internet jest tanszy niz sprzedaz 'na zywo', ale nie az tyle

Opublikowano
po to jest forum, wrzuc te linki... bo dziwne zeby az tyle taniej mialo byc przez ebay. moze byc troche taniej bo internet jest tanszy niz sprzedaz 'na zywo', ale nie az tyle

jak sobie życzysz... tylko za jakiś czas... linki wygasną i nie będą nic warte... :oops:

599 euro...

499 euro...

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
faktycznie... zapewne glowny dystrybutor (centrala) w detalu trzyma stala cene, a taki salon jak mu sie biznes kreci to jest elastyczny i sprzedaje za ile chce, postanowil wykorzystac ebay jako kanal dotarcia do klienta i opycha je taniej, za to wiecej... a ze przez internet to odpada mu magazynowanie i obsluga, tylko puszcza zlecenie wysylki do centrali i po sprawie, mniejsza marza ale prosto do kieszeni bo de facto nic nie robi, przy okazji znizki w centrali mu sie nabijaja i tak to sie pewnie kreci..
  • Członkowie klubu
Opublikowano
tak czy siak pieknie zaprojektowane sa te bajki

bez dwóch zdań ;)

pękłem i kupiłem Antkowi takiego kidsbike'a ;) w komplecie jest kask nawet pod kolor roweru

i też z niemieckiego salonu na ebay'u

w Polsce 1300zł, po rabacie 1150zł

z Niemiec 199 euro, 27 kurier i za dwa dni w domu

euro było tańsze jeszcze, niż teraz jak kupowałem

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
bez dwóch zdań ;)

pękłem i kupiłem Antkowi takiego kidsbike'a ;) w komplecie jest kask nawet pod kolor roweru

i jak się sprawuję taki rowerek... :?:

i jak to jest z tym zdejmowanym "napędem"... :?:

pozdrawiam

cosmo

• Członkowie klubu
Opublikowano

jedzie do przodu ;) hamuje i skręca ;)

zdejmowany napęd nawet nie wiem, bo Antek nie chciał

dorabiam mu kółka boczne (trochę przefikane, bo nie jest do tego przewidziany i nic gotowego nie pasuje)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png