Skocz do zawartości

320coupe nawiw napiera cały czas pomimo wyłaczonego panelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co się mogło stać napiera cały czas na maxa i nie mogę go wyłączyć w szukajce znalazłem niby ze to jeż ale w tedy powinienem go wyłączyć a nie mogę tylko cały czas i czy mam włączony panel klimy czy tez nie to on chodzi?? jakies pomysły??
Opublikowano
nikt nie wie poratujcie coś bo sie nie da tak jeździć:( niby można by bezpiecznik wyciągnąć ale co zacznie padać to mam wyskakiwać aby go zapodać żeby mi szyby odparowały :) wyjąłem w tyczkę od jeza i przestał działać czyli wychodzi na to ze to on ale czy mógł by ktoś potwierdzić
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Pewnie już do tego doszedłeś ,ale dla porządku to właśnie "jeż".Napisz jak wybrnąłeś z sytuacji.Kupiłeś nowy, a może zastosowałeś jakiś inny patent.Mam właśnie ten sam problem i nie uśmiecha mi się wydatek 260pln.Pozdrawiam
Opublikowano
u mnie po zakupie auta w ogole nie działał climatronic po wymianie jeża działa ale na 3 biegu i rowniez nie moge wyłączyć nawiewu więc dałem spokój póki w ogóle dmucha :P
Opublikowano
nabyłem okazyjnie jeża z całą nagrzewnica :) ale wymieniłem tylko jeża i jest normalni, Nasa87 prawdopodobnie kopiłeś uszkodzonego